Windows Vista Beta 2 do pobrania za darmo!


(Marcintt Pl) #1

No właśnie i tu problem. Wyświetla mi się ten oto komunikat:

Czy jak dobrze myśle to to znaczy, że serwer jest przepełniony??


(PaPuX) #2

Dokłądnie tak serwer jest przepełniony sprubój pużniej.


(Zbych ) #3

Z wortalu też jakoś dziwnie pobiera tzn. od tyłu pasek postepu odrazu pokazuje że już pobrał w dodatku pobierze kilkadziesiąt Mb i przerywa , akcelerator pobierania też pobiera od tyłu i pobiera za każdą próbą pobrania inne wielkosci czasem 100Mb czasem 70Mb i i konczy jakby pobrał wszystko to samo na stronie microsoftu , poprostu rozłancza , i doszło do tego że wykorzystałem już limit pobierań i nakazują abym ponownie zarejestrował sie z innego emaila , może zna ktoś pewne źródło do pobrania , klucze już mam od microsoftu.


(Marcintt Pl) #4

Jak zwykle Mikrosoft ma przeciazone serwery. :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :x


(aju) #5

:o

Poczekaj aż zwolni się miejsce dla Ciebie w kolejce pobierania :slight_smile:


(Kpr2877) #6

ddr94 Spróbuj ściągnąć z tego linku:

KLIK


(Marcintt Pl) #7

Skąd go masz??


(aju) #8

To jest link z serwerów microsoftu.

Te same linki sa na stronie głownej dp ;]


(aero) #9

Można również pobrać obraz iso legalnie w tym momencie przez sieć torrent, pobieramy sam obraz iso a instalujemy ją na kluczu który dostaliśmy podczas rejestracji :wink:

Wszystko będzie zgodne z prawem, a w tej chwili pobranie z torrenta szybciej pójdzie niż czekac w kolejce na serverach microsoftu


(Azpr) #10

panowie troche wyobraźni... wciśnijcie pare razy F5 i po kłopocie ;] kurde numer stary jak swiat a Wy sie tu zamartwiacie...


(pysiu) #11

tak z innej beczki czy ile czasu mozna używac bete ?


(Marcintt Pl) #12

Do 1.06.2007


(Azpr) #13

hmm ktoś już ścioagnoł i zainstalował? jak wrażenia?

mi w jakieś 40 min ściagneło sie 4,5 % :smiley: to i tak nieźle przy Neo 256


(Marcintt Pl) #14

Wrazenia: sciagalo sie kawalek czasu z predkscia srednia 239kb/s, ladny instalator, a nie istalowalem bo nie mam gdzie. :frowning: :frowning:


(Makro1993) #15

Ja mam viste...

Na mojej maszynce do mięsa(P III, 512 ram, ELSA GeForce 2 (chyba))

nie działają jedynie przeźroczyste okienka...

Na gg nie można zmienić statusu...

I troszkę mułowato chodzi.

Pozatym wszystko jest oki :wink: