Windows XP & Internet Explorer 6 SP1


(Mceurytos) #1

Ostatni zainstalowałem a własciwie uaktualiniłem Windows 98 do XP, ale mam problemy z IE 6 SP1. Problemy z nim pojawiałym mi się już w poprzednim windowsie. Teraz sporo stron wyswietla mi się nieprawidłowo, tzn. nie wczytują się wszystkie grafiki. Zamiast nich pojawiają sie białe kwadraty, albo z czerwonym X albo bez niczego. Zainstalowałem wszystkie uaktualnienia z MS Update, ale dalej to samo nadodatego gdy próbuję zainstalować ponownie IE 6 SP1 pokazuje mi że mam zainstalowana nowszą wersję i instalacja nie może być kontynuowana :frowning:

Pozdrawiam


(system) #2

A czy w innych przeglądarkiach (Mozilla, Opera) występuje ten sam problem?


(Mceurytos) #3

Zaraz sprawdze nie pomyslałem o tym :-D, ale i tak wolałby korzystać z IE niż z Opery, jakoś mi sie wydaje bardziej intuicyjny


(system) #4

Zawsze możesz jeszcze spróbwać z nakładkami na IE, np Avant Browser, albo MyIE :slight_smile: Oczywiście dostępne na vortalu :slight_smile:


(Mceurytos) #5

Pod Operą 7.23 działa wszystko dobrze to musi być wina IE

pomożecie ???? :smiley:


(system) #6

Może masz na kompie jakiegoś syfa, który Ci tak robi z przeglądaniem stron w IE. Zainstaluj program Spybot Search & Destroy przeskanuj i napisz o wynikach. :slight_smile:


(Mceurytos) #7

kupe błędów wywaliło aż strach dam żeby naprawiło, no napraiło, ale to nic nie pomogło dalej sie zle wyswietlają !!


(Kiepas) #8

Walnij formatkę dysków i zainstaluj windowsa XP. Będzie wszystko ok. na 100%


(Mceurytos) #9

to sforamowac mozna zawsze, ale pozniej odnowa naistalowuj wszystko, stery itd. moze sie da i bez tego, a jak nie to moze sformatuje


(boczi) #10

Poszperaj w Opcjach Internetowych IE.


(Mceurytos) #11

Znalazłem dziś chwile i na nowo zainstalowałem Windows XP, co prawda większość stron wczytuje się bez błędów, ale dość często zdaża się to nadal co może być tego przyczyną ??


(Marex100) #12

A ja Ci mówię: olej to! !!