Mam pytanie - teraz właśnie zintegrowałem sobie instalkę CD - WinXP_Sp1 z łatą SP2.
Teraz mam dylemat (jak to było) - na orginalnej płycie instalce CD z WinXP_Sp1 istniał już plik “win51ip.Sp1” a teraz po połączeniu łaty SP2 z płytą WinXp powstał drugi plik “win51ip.Sp2” i teraz są dwa.
Czy przed wypaleniem na CD mam wywalić ten pierwszy pik “win51ip.Sp1” a pozostawić tylko ten drugi który sam sie utworzył “win51ip.Sp2” :?:
Czy pozostawiś obydwa pliki i tak wypalic botowalną płytke CD - bo jak bedą dwa to może zaś być konflikt przy instalacji Windows XPSp2 :?
Czy na płytceCD bez zadnych dodatków - czy na takiej płytce z SP1, to i tak zostają nadpisane pliki i to nie robi zadnej różnicy, a nie mam innej orginalnej plytki tylko mam z SP1.
Tylko pozostaje nadal moje pytanie - czy wywaliś ten jeden plik :?:
Przeczytałeś co napisałem. Mozesz tak zrobić i nie ma w tym nic nienormalnego.
Jeżeli zintegrowałes według opisu w linku który ci podałem to nie ma tam mowy o usówaniu jakiegoś pliku. Masz sp1a i sp2 więc nie wywalaj tego pliku. Masz tam win51; win51ip; win51ip.Sp1;win51ip.Sp2
Aby to sprawdzić zrobiłem zintegrowałem płytkę z sp1 i sp2. Pliki na 100% zostają.
Jeżeli ktoś chce mieć zintegrowane obydwa service pack-i z płyta instalacyjną to polecam program AutoStreamer. Jest on tak prosty i całkowicie automatyczny, że nawet totalny laik sobie z nim poradzi.