Nie musiałeś pobierać z internetu. Mogłeś przynieść na pendrive jakiś plik od kogoś.
Aha chyba że tak A zamiast płytki może być pendrive ?? Bo płyt czystych nie posiadam
Nie ma znaczenia z czego uruchomisz program do dezynfekcji, ważne jest to abyś nagrał go z czystego systemu.
Tu masz przykład jak nagrać Kaspersky Rescue Disk 10 na urządzenie USB -> http://support.kaspersky.com/pl/faq/?qid=208286078
Dzięks. Przed tym prosiłbym o sprawdzenie jeszcze raz nowego logu OTL jeśli to możliwe:
Kombinowałem GMER’em w usługach i w procesach po czym skanowałem system 3 godziny Dr.Web CureIT i pousuwał on bardzo dużo plików z dziwnymi nazwami.
Moim zdaniem nic w tym LOGU podejżanego już nie ma, ale ja tam się nie znam tylko próbuję
Tak , ale zauważ że w Twoich pierwszych raportach OTL także nic nie było a nie jestem pewien czy Sality już wtedy nie miałeś. W przypadku tego rodzaju infekcji decydujące słowo ma skaner AV nie raport OTL (najlepiej skanować więcej niż jednym skanerem) jeśli one nic nie będą wykrywać to chyba się udało.
Przeskanuj jeszcze raz.
Jeszcze raz? Boże Dobra. Jak przeskanuję to dam znać czy coś dziwnego wykryło, bo tymczasowo nie jestem w stanie zrobić tzw. dysku ratunkowego (brak drugiego kompa)
Kłamstwo. Zmiana akcji na “Raport” informuje Comodo, że dany plik to fałszywy alarm a i CCE niz z nim nie robi (ignoruje).
Dzięki [/morphiusz1b] za zwrócenie uwagi. Sam też się zorientowałem po czasie, że palnąłem wielkie kłamstwo.