wyskoczyl mi kominikat, Komputer zablokowany itd UKASH i chca by wplacic 500 zl… … przelaczylem sie na drugie konto i na szczescie te nie jest zablokowany, wiec moge pisac, zrobilem na tym koncie skanowanie OTL i wyskoczyly mi dwa skrypty… nie wiem tylko czy z tego konta cos da, bo nie mam na nim uprawnien administratora…;( pomozcie, zalaczam te dwa logi …
ale jak mam sie zalogować na te zainfekowane i tam wykonac skrypt?, skoro gdy tylko pojawi sie pulpit, od razu wlacza sie ten kominikat i nic nie moge zrobic…;(
Na zainfekowane konto logujesz się i wykonujesz log dopiero po tym gdy do okna Własne opcje skanowania / skrypt wklejasz podany skrypt i klikasz Wykonaj skrypt i zgadzasz się na restart i robisz nowy log Skanuj. Zawsze masz tryb awaryjny http://www.fixitpc.pl/topic/5694-start- … safe-mode/
zrobilem na tym dzialajacym koncie , wkleilem ten podany skrypt, komp sie zrestartowal… zalogowalem sie na tamto zainfekowane konto i problem jest nadal… czy cos robie nie tak? prosze o wyjasnienie calej procedury krok po kroczku…