Witam. Problem z przeglądarką. Kłopot z zamykaniem okna IE 8

Witam.

Na wstępie prosiłbym tylko zorientowane w temacie osoby o wypowiadanie się żeby nie zaśmiecac forum zbędnymi tekstami, typu poszukaj w google. A teraz opis problemu. Od paru dni mam problem z przeglądarką IE 8. Mam Viste HB, wszystkie update wykonane, SP i inne łatki, wszystko gra. Problemu nie było około 2 lat, wszystko śmigało jak należy. Ale…

…od paru dni sytuacja jest tak że jak otwieram coś w nowym oknie, otworze ich kilka albo tylko 1, to czasem bo nie zawsze przy zamykaniu okna pojawia mi się komunikat: Internet Explorer has stopped working

screenie.jpg

Myślałem że może coś z jakimiś www jest nie halo, ale nie zawsze na tych samych stropnach ma miejsce ta sytuacja, czasem jest to przy sprawdzaniu maila, czasem przy allegro a później długo długo nic. Dziwne i takie pytanie mam, czy miał ktoś coś takiego a jeśli tak to jak to naprawić.

Pozdrawiam stałych forumowiczów. I prosze o nie zaśmiecanie forum zbędnymi wiadomościami.

Co się pokazuje jak klikasz - view problem details?

A rogaczu nie patrzyłem, hmmm… nie wpadłem jakoś na to, ale… następnym razem zobacze, bo jak na złość nie chce się teraz nic z IE dziwnego stać. Wkleje info jak się powtórzy. Pozdrawiam.

Dodane 11.04.2010 (N) 22:02

No i jak na złość… od 2 dni ani pół kominikatu. Jak się pojawi to wrzuce treść. Pozdrawiam.

Dodane 12.04.2010 (Pn) 11:53

Mam już następne screeny ze szczegółami błędu (jak mówiłem nie dzieje się to zawsze, dlatego parodniowa cisza była):

screenie1.jpg

screenie2.jpg

screenie3.jpg

Wklejam od razu a zaraz ide luknąć na adres podany w błędzie. Pozdrawiam.