Właczające sie reklamy w Chrome

Albo Adguard :slight_smile:

A Jesli to nic nie da ? Bo ja mam takie proramy jak adblock i adblock+

Adblock i Adblock + … Kiedyś w miarę, teraz przekupione i przepuszczają reklamy. Na dzień dziś to Ublock Origin lub Adguard. Oba solidne i zatrzymują śmieci (malware domain np i itp ze spamem i tak dalej).

Nic nie dalo ciagle reklamy wyskakuja co najlepsze to same odpalaja ta przegladarke…

Próbowałeś skanować system jakimś skanerem online ? Spróbuj np Eset i włącz w opcjach wszystko włącznie z autousuwaniem zagrożeń. I zaznacz w obiektach do skanowanie cały sprzęt. I przeskanuj. Dobrze by było, jakbyś dał zrzut z tej sytuacji z tymi reklamami. Zobaczyłoby się wtedy, co się dzieje.

1 polubienie

Zrób sobie kopię haseł i zakładek

Kompletna reinstalacja z usunięciem profilu przeglądarki, możesz użyć revo [klik] na poziomie czyszczenia minimum pośredni.

Potem zainstaluj najnowsze Chrome:

Autor pisał, że “reklamy uruchamiają mu przeglądarkę”. Tak to zrozumiałem. Chyba, że źle. Jeżeli tak, to co da reinstalacja przeglądarki, skoro adware z zewnątrz ją odpala. Czyli coś w systemie, a nie w przeglądarce. Ale ok. :slight_smile:

Tak Reklamy same odpalały przegladarke robilem wszystko co kazaliscie krok po kroku nawet tymi skanarami Online ale to nic nie dawalo wiec zrobilem Formata Pc ale dzieki za pomoc.
Temat do zamkniecia.