Wolne gry na nowym sprzcie z Vist


(Admin) #1

Mialem sredni sprzet (XP 2500+, 1GB ddr400, gf 6600gt). Zrobilem maly "update" czesci na XP 64 3800+, 1GB RAM 677, GF 7600GT dysk sata II 250 Gb i do tego viste home premium.

Mam nowe sterowniki do grafiki 97.46, najnowsze do MB (chipset nForce 550) i fifa 07 sie zacina. Spodziewalem sie takiego obrotu sprawy (wolniejsze gry), ale nie do tego stopnia.

Moze jestem odosobnionym przypadkiem?


(Miwidlak) #2

Wgraj najnowsze stery do grafiki 100.65 (może się poprawi) - na Twoim kompie nie powinno być kłopotów. Na moim gry chodzą płynnie i stabilnie.

Pozdrawiam

Złączono Posta : 25.02.2007 (Nie) 16:19

Nie, nie przez to.


(Admin) #3

a gdzie je mo|na pobra? Na nvidii nawet w zakBadce beta nie ma, driversheaven tez ne widze. A chetnie bym sprawdzil.

P.S. Przestaly mi dzialac polskie znaki pod vista. Ale tylko na stronach www. Jakies pomysly?


(Paluch Ti) #4

tu:

http://www.underpl.org/program-1192-nvi ... 32bit.html


(Miwidlak) #5

http://www.nvidia.pl/object/winvista_x86_100.65_pl.html jak to nie ma na nVidii? ONE nie są BETA.

Instalowałeś może IE7Pro? Jeśli tak to zainstaluj najnowszą wersję (tam nie będzie tylko Ż )

Pozdrawiam


(Admin) #6
  1. Fakt, nie zauwazylem.

  2. Nic nie instalowalem oprocz aktualizacji-czyli moze i IE sie zaktualizowalo.


(Miwidlak) #7

To jest zewnętrzny program "usprawniający" IE 7


(Hase 16) #8

To jak to??Po zainstalowaniu najnowszych sterów znikają polskie znaki???


(Miwidlak) #9

Było już tak kiedyś z Radeonami (błędy w sterowniku) ale na GFach nie powinno być takich cyrków chociaż....

Co do tego braku polskich znaków sprawdź ustawienia IE (kodowanie i wyświetlanie stron)

Pozdrawiam