Mój problem polega na tym że włączeniu systemu i próbie zalogowania muszę odczekać jakiś czas aż dysk przestanie pracować bo jak spróbuję się natychmiast zalogować to staje na ok 1 albo 2 minuty. W Autostarcie mam podstawowe programy takie jak norton anty wirus 2010 program do grafiki , muzyke, netmeter , chroma update , java i adobe i tyle to nie jest wina anty vira bo miałem inne programy anty wirusowe np avast nod32 było to samo jak mi się uda już zalogować do profilu to system pokazuję 0 albo 1 % z użycia procesora skanowałem anty wirem wywalił 2 trojany i programy szpiegujące i tyle. Uruchomię ponownie komputer i historia się powtarza. Jest też problem ze stronami internetowymi używam przeglądarki chrome wersji 4.1.249.1042 , chcę wejść np na onet lub na facebook to strony bardzo wolno się ładują albo pokazuję się błąd 102 w chrome albo ,sory nie ma takiej strony" sprawdzałem na IE 7,8 Firefox operze safari to samo. zrobiłem skan Trend Micro HijackThis v2.0.2 i proszę o sprawdzenie loga i jakieś wskazówki jak to wyeliminować.
Windows XP SP3 Home dysk jest sprawny sprawdzany był
LOG z Trend Micro HijackThis v2.0.2