Witam. Otóż od dłuższego czasu internet zaczął wolniej chodzić (niektóre strony zatrzymuja sie w trakcie ładowania- muszę odświeżać). Oprócz tego, gdy właczę komputer dostaje następujący komunikat:
Wystąpił błąd z aplikacją Catalyst Control Centre:Command Line Interfacer i zostanie ona zamknieta.Przepraszamy za kłopoty. Jeżeli jesteś w trakcie pracy, informacje, nad którymi pracujesz mogły zostać utracone.
Klikam zamknij i gdy próbuje właczyć CCC ręcznie problem pojawia się na nowo. Podobny problem miał miejce gdy próbowałem włączyć Oblivon Mod Manager(taki programik)- odinstalowałem go, zainstalowałem ponownie, kłopot nie zniknął.
I ostatni prolbem. Podczas zamykania “9Dragons”(gra MMO) postaje nastepujący komunikat : Instrukcja spod “0xc90d586” odwołuje się do pamieci pod adresem “0x5f29001e”. Pamieć nie może być ‘read’. Za ten komunikat odpowiedzialny jest proces csrss.exe . Gdy zamykam okienko pojawia się na nowo(i tak do bólu, mogę klikac na ‘OK’ ile wlezie, a okno znowu sie pojawia), a gdy chce wyłaczyć komputer, pojaiwa sie problem z tym komunikatem, gdyż system nie moze go zamknąć(pojaiwa się na nowo)- jedyna drogą wyłaczenia komputera jest reset.
Aha i jeszcze jedno: Gdy skończył się okres próbny dla StyleXP, odinstalowałem go, a skórki dla windowsa dalej były możliwe do wyboru :? . Jak sie tego pozbyć?
.
zbędnik