World of Warcraft mam problem z logowaniem


(Bklocchood4life) #1

Niestety nie posiadam polskich znakow :smiley:

Witam jestem nowiciuszem wiec bardzo prosze mnie nie zbluzgac jesli cos zrobilem nie tak!!

Gram na platnych servach WOW dzia艂a艂 mi bez problem贸w ale musialem formatowac system. Po wgraniu Windowsa visty 32 bit (ten sam co wczesniej mialem) zainstalowalem World of warcraft, sciagnalem patch 2.4.2 no i chcialem sobie zagrac ale przy logowaniu wywalalo mnie do naprawy patcha bo niby jakies problemy sa itp... Naprawialem z 10 razy za kazdym razem to samo (nie wazne co wpisze w pole Login czy Password) Zrobilem nawet format windowsa i wgralem jeszcze raz ale dalej to samo :evil: BARDZO PROSZE O POMOC!!


(zaklik) #2

Grasz na globalu?


(system) #3

Jesli dobrze pamietam to aktualny patch to: 2.4.3

PS. skasuj WTF, Interface, Cache


(Bklocchood4life) #4

Chyba sie nie zrozumielismy... Ja zaraz po wgraniu Windowsa (tego samego co wczesniej) i sterownikow, zainstalowalem WOW i potem sciagnalem patch. Tak mozliwe ze to patch 2.4.3 nie pamietam ale nie sciagalem zadnych addonow ani nic takiego poprostu chcialem sie zalogowac i niezaleznie od tego co wpisywalem w pola login&password i tak wywalalo mnie do naprawy patcha. Odinstalowywalem Wowa kilka razy, naprawialem patcha i nawet wgralem Windowsa jeszcze raz ale nic nie dziala


(Xqwzts1) #5

艢ci膮ga艂e艣 automatycznie jednego, wielkiego patcha do najnowszego, czy 艣ci膮ga艂e艣 patche r臋cznie? tj. jeden po drugim?


(Bklocchood4life) #6

Sciagnalem tego jednego co musi sie sciagnac automatycznie...


#7

DownLikeAClown , na forum u偶ywamy polskich znak贸w (膮, 偶, 臋, 贸, itp.), w zwi膮zku z tym prosz臋 wyedytowa膰 swojego posta i poprawi膰 co trzeba. Niezastosowanie si臋 do pro艣by b臋dzie skutkowa艂o przeniesieniem tematu do 艣mietnika.


(Fempter) #8

Areh ,

Autor postu dok艂adnie napisa艂 na pocz膮tku 偶e nie posiada polskich znak贸w :? . Co ma zrobi膰 je艣li posiada np. angielskiego Windowsa ? :roll:

A co to tematu to ja radz臋 osobi艣cie instalowa膰 patche jeden po drugim. Jest to bezpieczniejsze bo jak zainstalujesz zbi贸r patch贸w to je艣li jaki艣 nie zadzia艂a to b臋dziesz musia艂 wszystkie odinstalowa膰. Instaluj膮c pojedynczo nie b臋dziesz musia艂 z powodu b艂臋du odinstalowywa膰 wszystkich :slight_smile:


(Pawbrotm) #9

viewtopic.php?t=123847&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=


(Patricko) #10

A wg mnie co艣 bujasz, 偶e grasz na p艂atnym serwie...no ale niech Ci b臋dzie...

Poprosi艂bym o link do armory Twojej postaci, ale nie chce mi si臋, bo zaraz b臋dzie 偶e nie musisz mi go wcale dawa膰, itede, itepe....

Poza tym na globie od dawana jest patch 2.4.3, a na wi臋kszo艣ci privach jest 2.4.2, sporadycznie jest 2.4.3.

Ostatecznie spr贸buj pobra膰 patche r臋cznie. Je艣li nie masz 偶adnych to czeka Ci臋 sporo pobierania. Ponad 1GB.

Najpierw patch 2.x.x - 2.4.0, a potem po kolei a偶 do wersji 2.4.3. Potem instalujesz je na 艣wie偶ego WoW'a i wszystko powinno gra膰.

Istnieje jeszcze taka mo偶liwo艣膰, 偶e mo偶esz mie膰 ameryka艅sk膮 wersj臋 i pr贸bujesz gra膰 na europejskich serwerach, albo odwrotnie.


(Bklocchood4life) #11

Aha dzieki za pomoc sprobuje sciagac po koleji


(Bklocchood4life) #12

pomoglo ^^ sciagnalem 2.4.0 najpierw a potem dopiero automatycznie nastepne no i dziala

THX YO!