Atronics A czy ja nie pisałem, że w cenie mają się także znajdować Windows i monitor? Muszę mieć wszystko i zmieścić się w 2500 zł. Jak się nie da to ewentualnie zmienić procesor lub kartę.
A więc ujmę to inaczej. Chcę, żeby każda gra chodziła mi na max detalach (zależy mi szczególnie na Far Cry 3). Skoro nie da się z windowsem i monitorem w 2500 zł z tym prockiem i karta to podajcie jakieś słabsze byle by mi wszystko śmigało. Udało mi się złożyć taki zestaw:
Do tego zestawu dokupię tani monitor, windowsa tylko, że brakuje karty. na kartę będę mógł jeszcze wydać jakieś ok. 500 zł. Więc jaka karta pasowałaby do tego zestawu?
Do tego zestawu dokupię tani monitor, windowsa tylko, że brakuje karty. na kartę będę mógł jeszcze wydać jakieś ok. 500 zł. Więc jaka karta pasowałaby do tego zestawu?
W twoim zestawie bardzo zadowala mnie HD7850. Tylko, że ten AMD Phenom. Nie jestem co do nie go przekonany. Wole Intela jakiegoś. A mógłby ktoś jeszcze polecić, lub potwierdzić zestaw guucia? Jak już pisałem, zależy mi na all grach, w tym Far Cry 3 na max detalach.
masz zestaw który składałem 2 strony wcześniej komuś innemu http://www.morele.net/inventory/info/5dzGW/ odejmnij monitor ,napęd ,klawiaturę i wychodzi 2000zł może przypasuje ci tak? kartę możesz zmienić producenta na Gigabyte za parę zł więcej , do club3D jest FarCry3 gratis jeśli nie masz
A tu masz filmik z tym procesorem który podałem i kartą gtx 660 ti która jest niewiele lepsza od Radka 7850. ( karta nie laguje, najwyżej może lagować procesor, ale na tym filmik widać że procesor bardzo dobrze daje rade )
Moim zdaniem tamten włoski filmik jest po prostu jakiś trefny.
nie, nie mam nic co można wykorzystać. Mam jeden komputer w domu i kupuję całkiem nowy, a na starym będzie się męczył mój brat, bo na nim wszystko się zacina