Na temat gotowych komputerów z Allegro poprzednicy powiedzieli już wszystko. Więc nie zamierzam nic więcej tłumaczyć. Jeżeli chcesz mimo to kupić gotowca z Allegro to twoja sprawa.
Jeżeli teraz kupisz komputer podany przez poprzedników z 4GB bądź 8GB pamięci ram to nic nie stoi na przeszkodzie aby w przyszłości dołożyć kolejne kostki pamięci ram.
przejrzyj testy http://pclab.pl/art51730.html jeśli odpowiada ci AMD więcej zajmujesz się obróbką filmów niż grami to skompletujemy ci zestaw AMD
nie kupuj tanich gotowców z marketów ,allegro itp mają słabe karty graficzne i zasilacze z czarnej listy dlatego żaden sprzedawca nie podaje konkretnie jakiej marki zasilacz.Zasilacz z czarnej listy nie ma 550W nie posiada żadnego certyfikatu na to tam może pisać nawet 1000W a będzie 250
Umieścić w koszyku produkty wraz z usługą montażu i w polu „Wpisz kod promocyjny” : W3FHN58JFW. Koszty wysyłki oraz cena montażu zostaną zmienione automatycznie.
Czy byście mogli mi doradzić jakiś zestaw komputerowy do 1000 zł bez systemu operacyjnego i z małą pojemnością dysku , dysk wyłącznie na Win7 box , KIS 2013 , MS office 2010 , PS Elements 10 .
Wiem, ze zawracam glowe, ale czy komputer skladany co byl wczesniej bedzie bardziej wydajny od komputera z allegro? Chodzi mi o najwieksza wydajnosc, czy skladany komputer ze slabszymi parametrami, jest o wiele lepszy od komputera z lepszymi innych firm?
Zbytnio nie moge uwierzyc w to i temu sie o wszystko pytam.
Wg mnie w obu zestawach procki są słabe - Xeon nadaje się do serwerów, nie do gier, a od tego A6 lepszy byłby Core i3/i5. W dodatku, w drugim zestawie jest bardzo słaba karta graficzna, nie nadaje się do gier.