Drugi dysk twardy: Samsung 320GB 7200rpm 16MB cache SATA-II
Karta graficzna: Radeon 6870 XFXyp złącza: PCI-Express x16
Model chipsetu: AMD Radeon HD 6870, Wielkość pamięci: 1024 MB, Typ zastosowanej pamięci: GDDR5, Taktowanie rdzenia: 900 MHz, Taktowanie pamięci: 4200 MHz
Obudowa: Cooler Master Elite 330 (Black)
Zasilacz: Pentagram 430W Silent Force PSF-430-P12S
Karta graficzna jest w zasadzie nowa, i chciałbym do niej dobrać resztę, głównie chodzi mi o sprzęt do grania, który będzie można w przyszłości podkręcić :lol:
jeżeli dysk który obecnie posiadam wystarczy to może zostać, jestem w trakcie zakupu monitora 24 cale tak do 700zł (prośba o sugestie, myślę nad samsung S24B300HS), więc resztę tak do 1500 chciałbym się zmieścić… 1700 może i dałbym radę:)
Obecnie tego E5200 podkręciłem na 3.2 i działa stabilnie. W miarę możliwości chciałbym mieć najlepszy procek/płytę kosztem reszty podzespołów. :idea:
mogę się tu podpiąć? Co mnie interesuje, to jakieś części do komputera, który będę składał dla brata (starsi dysponują kwotą ok 1000 zł, a ja z hardware’em dawno wyleciałem z obiegu). Będę potrzebował płyty głównej, procesora, grafiki, ramów, dysku i zasilacza. Resztę bym przełożył ze starego komputera. Chciałbym złożyć taki zestawik, żeby braciak mógłby trochę pograć. Da radę coś wykminić?