Na kartę mogę wydać z 500zł, jak by się udało sprzedać tego GTX 285 to trochę więcej.
Wiem że to nie dużo jak na aktualne wymagania gier no ale trochę mi jednak szkoda tyle kasy wydać na kartę
CO do procka to nie zamierzam go podkręcać a płyta nie była wybrana do podkręcania, po prostu jest według mnie całkiem dobra a to że ma dobre możliwości OC to tyko dodatek.
Co też nie zmienia faktu że trochę mogę podkręcić tego procka to prawie 4 GHZ na boxowym chłodzeniu.
Umieścić w koszyku produkty wraz z usługą montażu i w polu „Wpisz kod promocyjny” wpisać: W3FHN58JFW Koszty wysyłki oraz cena montażu zostaną zmienione automatycznie.
będziesz miał montaż az 1 zł wysyłka kurierem 11 zł
można ,ale jest wystarczające to które będzie razem z procesorem tzw. wersja box
– Dodane 10.03.2013 (N) 10:05 –
Danio084
wstaw sobie tą płytkę pod podany przez Ciebie procesor
W sklepie stacjonarnym poniewaz mam tam zniszke 10% na zakup.Procesor poczatkowo byl i3 3.4ghz.Jednak uznalem ze lepszy bedzie i5.Niestety nie jestem zabardzo obeznany jesli chodzi o sprzet.I niewiedzialem ze plyta jest z dupy
Zapytaj się sprzedawcy ile kosztowałby komputer na częściach które podałem (lub analogicznych).
Ten chipset jest już trochę na rynku (nie mówię że ta płyta jest zła ale jest bardzo budżetowa), ale dobranie płyty na H61 i procesora w wersji K jest dla mnie bez sensu.
Moja sytuacja jest taka.Potrzebuje procesora do gier,nie mam zamiaru bawic sie w oc.Dlatego szukam jak najwydajniejszego zestawu do gier za sume 2300/2500 zł
Mam pytanko do ogółu forumowiczów: jaki cooler w cenie do 200 zł wybrać do proca i5 3570k, który będzie podkręcony do minimum 4,2Ghz? Jeśli można to prosiłbym o opcje z morele.net