Czy opłaca sie składać komputer do gier na płycie mini-itx? Czy to ma w ogóle sens…? I oczywiście chciał bym zeby był w miarę tani. Proszę o jakieś opinie, przeżycia z tymi płytami, oraz gotowe zestawy…
Witam mam około 1200zł (piszę około bo jeszcze coś mogę dodać/dostać) na nowy komputer pod gry ? (mam jakieś tam części ale są stare i słabe więc może z +200 zł wpadnie do budżetu ale to już muszę mieć pewność ile by taki zestaw kosztował) proszę nie liczyć myszki,klawiatury,monitora z góry dziękuje
myślę że się uzbieram te 1500zł mam jeszcze 1 pytanko czy win XP professional uciągnie mi 4GB ram? (+ czy muszę kupywać jakąś nową obudowę obecna ma parę ładnych lat)
Miejmy nadzieję że albo się ustabilizują lub spadną w co wątpię ale żeby przepadkiem nie wzrosły bo lipa by była straszna jak dla mnie bo i tak już cena zestawu wychodzi za budżet
Potrzebuję, abyście przedstawili propozycje komputera do 2600zł pod gry, jedna konfiguracja z możliwością OC, druga bez. Wykluczając dysk, a napęd ma być. Bo nie bardzo wiem co doradzić koledze.
Zestaw ogólnie ok, chłodzenie wystarczy to co jest z procesorem a tą stówę możesz dołożyć do wersji XT, ramy możesz tańsze wziąć klik, zasilacz wystarczy 500W.