Atronics Jeśli chodzi o napęd to uważam go za zbędny, nie pamiętam kiedy ostatni raz go użyłem w tym kompie co go jeszcze mam. A jeśli chodzi o resztę to jest pewien mały drobiazg. Masz rację, z tym co mi napisałeś wyszedłbym lepiej, jednak troszkę ograniczony tym co oferuje mi miejscowy sklep (Proline) i nie dostanę tam płyty MSI na B75:/
A odnośnie zasilacza, to uważacie, że nie warto się bawić w certyfikaty GOLD ?
Umieścić w koszyku produkty wraz z usługą montażu i w polu „Wpisz kod promocyjny” wpisać: W3FHN58JFW Koszty wysyłki oraz cena montażu zostaną zmienione automatycznie.
Witajcie jakiś czas temu poleciliście mi taki zestaw. na dniach chciałbym zamówić części ale wolałem jeszcze skonsultować to tutaj na forum czy polecilibyście coś zmienić. Cena oczywiście +/- 1500zł, komputer z pewnością do różnego rodzaju gier dla człowieczka z 3 klasy szkoły podstawowej, z możliwością rozbudowy ale żeby służył mu długo.
Witam jestem nowy na tym forum więc przepraszam jeżeli piszę nie w tym dziale co trzeba
zamierzam kupić komputer do gier ale nie chcę się wpakować na minę czy mogę prosić was wyrażenie opinni na temat tego zestawu czy opłaca się go kupywać z góry dzięki
Procesor Intel Core i7 3770 z oryginalnym inteligentnym i cichym wentylatorem
Karta graficzna ATI HD7750 4GB superwydajnośc w programach 3D i w grach
Pamięć RAM 8GB DDR3
Dysk twardy 320 GB SATA II
Napęd optyczny DWDRW
Komunikacja LAN Gigabit
Karta dźwiękowa HD 7:1 Audio
Obudowa Midi Tower ATX z wentylatorami chłodzącymi
Zasilacz 500W cichy i wydajny
W zestawie czytnik kart pamieci 7 w 1
W zestawie Program Antywirusowy GDATA 2013 wersja trial