Cześć, kilka stron wcześniej pytałem się Was o zestaw dla grafika. Czy możecie mi znowu pomóc? Kwota możliwa do wykorzystania zmieniła się, i teraz wynosi 4000 zł, i może przekroczyć o 100-200 zł, jeżeli będzie warto. Zestaw pod grafikę (3ds max, zbrush, photoshop, udk, unity), chociaż czasami też gram, także nie chcę Quadro. Bez monitora i systemu operacyjnego. Sama jednostka.
W przyszłości raczej nie będę tego zestawu rozbudowywał (np. zmieniał procesora). Jeżeli chodzi o overclocking, to jeżeli uważacie, że warto dopłacić do wersji z K i chłodzenia, to chętnie na to przystanę (albo inaczej: jeżeli wydajność uzyskana dzięki OC jest warta dopłaty). No i czy warto iść w 3 generację Intela czy w 4?
Witam, potrzebuje całego PC za 3000 zł(jeśli będzie trzeba można troszkę przekroczyć) będzie on przeznaczony do najnowszych gier takich jak bf czy wiedźmin (nie chce mieć artefaktów w bf3 bo slyszalem ze niektore karty graficzne maja problemy właśnie z tą grą) głównie zależy mi na osiągach i nie będzie mi potrzebny zbyt duży dysk ;), więc może mi coś doradzicie?
wygląda interesująco ale ja raczej nie będę się bawił w podkręcanie, za mało się na tym znam itp a ten zwykły dysk raczej go sobie odpuszcze i dodam w jakiejś przyszłości