no to ok a jeśli sam chciał bym sobie złożyć ten zestaw to muszę kupować jaką pastę pod procesor i taśmy różne jestem w tym zielony a chciał bym sobie sam złożyć kompa
pierwszy link to mini ATX a drugi to cały ATX mówiąc pierwsza płyta jest mniejsza od drugiej
jak bedziesz na morelach zamawiał to możesz wybrać opcje złożenia. a jak wpiszesz ten kod: W3FHN58JFW złożą ci go za 1zł a przesyłka bedzie gratis. tyczy sie to sklepu morele.net
Jak kolega Atronics powiedział jak możesz dopłacić bierz ta co podał pełnego ATX. obydwie płyty wejdą do obudowy. obudowa w tej cenie fajna i dobra i bym przy niej został.
Chciałbym dowiedzieć się od specjalistów (obstawiam, że nimi jesteście
Przeprowadziłem się z domu do UK. Chciałbym zakupić nowy komputer, monitor, myszkę i klawiaturę, po prostu zestaw :). Komputer chciałbym używać do najnowszych gier, jak np. GTA V, na full detalach oraz ewentualnie do montażu klipów wideo. Ogólnie chodzi o komputer z dobrą mocą. Nie orientuje się w nowinkach, dobrze by było gdybyście przypisali ceny przy częściach. Kwestia złożenia komputera- z mojej ręki najprostsze wpięcie karty graficznej, z czymś skomplikowanym zwołałbym jakiegoś speca już na miejscu.
Dzięki za błyskawiczną odpowiedź. Budżet w ramach rozsądku, 4-7 tys. w PLN, 1000-1400 w GBP. Ebay lub jakiś miejscowy sklepik. Owszem, system też by się przydał, najlepiej najmocniejszy z możliwych