Witam , od dłuższego czasu zbieram na nowy sprzęt. Na dzień dzisiejszy zebrałem 2500 zł i ta kwota jest dla mnie jest dla mnie najbardziej optymalna. Chciałbym złożyć komputer do gier ale z dość nietypową konfiguracją. Mam zamiar kupić komputer z 4 rdzeniowym procesorem i5 , kartą gtx760/radeonem 7950 i 2 kościami ramu po 4 gb . Na reszcie chciałbym znacząco zaoszczędzić . Są jakieś propozycje :D?
W domu mam starego składanego pcta a aktualnie korzystam z laptopa. Jak już mówiłem komputer był składany więc nwm czego tam naprawdę szukać. Poradzisz coś? Jeśli chodzi o zestaw który mi zaproponowałeś to jest jak najbardziej taki jaki chciałem , jedynie ram mnie martwi :C
Uspokoiłeś mnie , dzięki : D Jeśli chodzi o starego grata którego mam w domu to czy jest szansa że cokolwiek się nada ? Obstawiam , że ma jakieś 6 lat…
Witam chciałbym prosić o pomoc przy doborze płyty głównej na LGA 1155 w jak najniższej cenie, ramu musi wejść tylko 8 GB, złącz na dyski mało bo 2 mi w zupełności wystarczą . Czekam na propozycje
Proszę o pomoc w wyborze, ew. złożenie czegoś innego.
Komputer będzie w największym stopniu do gier- głównie BF3 multi. Wiem, że nie będzie takiego komputera, który udźwignie BF3 na ultra, ale chodzi mi chociaż o medium przy dość dobrej rozdzielczości np. 1920x1080 (takiej mam monitor, więc taka jest chyba najlepsza).