Zastanawiam się czy to wszystko będzie współgrać, oraz czy będzie to kompletny sprzęt. Mam na myśli to, czy np. nie będzie czegoś brakować (jakichś kabli, bądź czegoś).
Chce go zamówić na 2razy. Dziś mam na koncie 160 funtów i chcę już dziś coś zamówić. Jeżeli ten sprzęt będzie do Siebie pasować to myślę nad zamówieniem:
Obudowy, procka, płyty głównej, ram. Co o tym sądzicie?
dzisiaj zaproponowano mi n/w zestaw komputerowy. Mam dwa dni czasu, żeby coś ewentualnie zmienić. Bardzo proszę o uwagi do tego zestawu. Komputer używać będę do pracy biurowej, przeglądania stron internetowych, skypa, poczta, rozrywka ( gry bez strzelanek), podstawowej obróbki zdjęć, itp.
Modem step 507 mini-czarna
Zasilacz Chieftec 400W GPS - 400A8
Procesor Core i5-4440s 2.80 GHz LGA 1150 BOX
Gigabate GA-B85M-HD3 Intel B85 LGA 1150
Kinston HyperX DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G
HDD WD 1TB Sata III 64MBEZRX Green
Nagrywarka DVD LiteOn i HAS124 Sata
Czytnik kart pamięci wewnętrzny z USB 3.0
Monitor BENQ LED 21,5" GW2265HM
Wentylator Revoltec RL0378x8x2,5
Oprogramowanie Windows7 Home Premium 64 bit - na moje życzenia, bo popieraja Windows8
Atronics, miło, że odpowiedziałeś, Obudowa to Modecom Step 507 mini-czarna. Czy dysk który podałam jest gorszy? Ten który zaproponowałeś to wg opinii większości użytkowników jest szybki i cichy. Mnie właśnie o taki chodzi ale zdania są podzielone
Oprogramowanie natomiast wybrałam Windows7 bo boję się Widnows8 Nie bardzo mogę sobie z nim poradzić #-o