No cóż do wydania mam niewiele,tak do 1300.Mam kompa ale to już 6-letni przeżytek.Sprawdzałem w google tą kartę,podobno nie jest zła.Naprawdę żadna giera nie ruszy? Np. NFS WORLD,COF MW itp?A co gdybym wymienił kartę,reszta dałaby radę?
Całość wychodzi: 1769,85 wraz z wysyłką. Dobra konfiguracja do gier, dużo lepsza aniżeli AMD. Niestety za 1.300 można kupić komputer do zastosowań biurowych, nie do gier.
Jakbyś mógł zachować starą nagrywarkę i dysk twardy. Mógłbyś też obudowę zachować ale boję się że ci komputer będzie się grzał. Sam mam taki zestaw jak wymieniłem tylko inną obudowę i BF3 śmiga średnie/wysokie multiplayer 64 sloty.
Wybacz ale to nie obudowa a jakieś pudełko na komputer. Absolutne współczesne minimum to SilentiumPC Brutus 310 Pure Black lub jakaś “Elitka” od Cooler Master,
Wielkie dzięki za pomoc Częściowo skorzystałem i złożyłem w sklepie komputerowym.Z własnym dyskiem twardym(okazało się że SATA2) wyniosło mnie 1375 zl.Karta graficzna (na razie) gf gt440 ale podobno nie jest zła,procek INTEL Core i3-2100 SR05C i dobra płyta główna(gigabyte).
Jaki zasilacz tam wrzuciłeś ;)? A co do procesora - różnica w cenie jest groszowa, szkoda że nie zdecydowałeś się na i3-2120, który ma wyższe taktowanie, jako że procesora nie da się kręcić za bardzo, dobry jest każdy MHz, zawsze 1-2FPS więcej w grze jest