Wyłączające się dźwięki


(Ferenzoo) #1

Mam następujący problem: czasami wyłączają mi się dźwięki np gdy oglądam filmy na youtube, po prostu włączam filmik przez trochę jest głos a potem zatrzymuje się odtwarzanie i dźwięku już nie ma... dokładnie to wyłączają się wtedy dźwięki od gg, od ventrilo i TeamSpeak2 i tak jak na przykładzie na stronach takich jak youtube. W winampie i innych odtwarzaczach dźwięki są. Próbowałem grzebać w ustawieniach głosu, ale nic nie pomaga. Dźwięki są z powrotem po ponownym uruchomieniu komputera. Jestem ciemny w tych sprawach i proszę o pomoc.

Mój sprzęt:

thumb_4681255aee02d105407604.png


(Monczkin) #2

Popraw tytuł - inaczej temat wyleci.


(Bartek 14 Radom) #3

Przeinstaluj sterowce, lub zainstaluj nowsze.


(Ferenzoo) #4

No właśnie, ale raz już miałem przygodę ze sterownikami, że zainstalowałem najnowsze i komputer znacznie spowolniał... i dlatego pytam czy mógłby mi ktoś poszukać odpowiednich sterowników do karty dźwiękowej i chipsetu? dane na screenie w pierwszym poście.


(Zvhirek) #5

Spróbuj tego

Powinno pomóc .


(Ferenzoo) #6

Tam jest napisane:

Wczoraj czyściłem rejestr programem ErrorDoctor i możliwe, że on mi coś usunął... HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 jest, ale czy niepełny to nie wiem, może ktoś mi powie:

thumb_46827091e3deb504135060.png

Złączono Posta : 28.06.2007 (Czw) 10:50

Już chyba wszystko jest OK, dzięki.

Złączono Posta : 29.06.2007 (Pią) 19:57

Znowu coś się stało!! :confused: Kurde, już nie wiem co robić :confused: