Chyba twórcy gier na łeb spadli. Oni chyba myślą że ktoś nowego kompa będzie kupował żeby sobie w ich gre pograć. No bez jaj
te wymagania nie są wcale taki kosmiczne w porównaniu np. z gothic 3 . A pozatym się nie przejmuje bo mój komp to i tak wyciąga na max detalach.
Umiesz czytać, to czytaj! Wątpie, ze ta gra pojdzie płynnie na takim cfg, no chyba,że masz na mysli testu typu SLAJD SHOW
Tegoroczny NFS Most Wanted miał podobne, wiec wcale na łeb nie upadli
Zreszta jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co siem ma Chetnych na gre napewno bedzie wielu
Mnie osobiscie gra bardzo sie podoba, chodz kilka rzeczy bym zmienił
Zgadzam się
Jednak mi na 1gb śmiga, że mmmm
i ja mam 512 ramu i mi tez smiga, ze mmm
Pójdzie mi na sprzęcie::
Intel 2,2
GF MX440 64
768 RAM
??? Prosze o pomoc
Nie, grafa nie jest obsługiwana.
ja mam celeron 2.5 ghz
ATI radeon 9550
384 RAM
i smiga na max detalach 800x600 wszsytko pieknie zero ciec
shader detale też na max.?
wszsytko na maxa mowie powaznie
nic nawet nie podkrecalem
Ja mam celerona 1,7 GHz 768 MB Ramu i Ge Forca 2 mx400 64 mb, Podobno ta grafika nie jest obsługiwana, ale w fife 07 tez nie była obsłgiiwana a gra mi śmiga na full opcjach ładnie.
Kupiłem carbona i co sie okazało, wszystko sie zainstalowało, gra odpala tylko ze jest problem od razu cos sie chrzani (brak textur jakiś dam screena)
Dodam że most wanted i fifa 07 działają dobrze.
Jak myslicie da się coś wykombinować czy lepeij sprzedać grę???
Ja ma GF 4 Mx440 64
768 RAM
celerona 2.2
i mi nie chodzi, jest coś takiego jak na screnie powyżej od kolegi, da sie to zarobić?? Pomórzcie :!:
no u mnie też tak jest i mam mx 400
kupić nową grafike
Żeby grafika kosztowała 5 zł to bym kupił bez problemu1 tylko szmal nie chodzi piechtą! a niema plików zastępczych które chodzą na starszych kompach??? bo do Gothic 3 są i mi śmiga! jak wiecie to pomóżcie bo chce po pykać
Aż ze smiechy bym gacie zmoczył.Ty sie zastanów co ty piszesz. Napewno niemasz na max detalach na 100% wiem bo miałem radeona 9550 i w mows wandecie na maxa sie cieło jak diabli. a Carbon na moim sprzęcie i już na max detalach wszystko shadery max i włączone rozmazywanie gra idzie około 20 FPS (mieżyłem frapsem). Więc na twoim sprzęcie na max to szło by jakies 3 FPS
AMD 1700+, 512MB Kingston 333 i NVidia 3 Ti 200
na najnizszych detalach dalo sie grac nawet dosc plynnie, ale nie jest to to co tygrysy lubia najbardziej
Athlon 64 2800+ , 512 MB 400, Ati 9600 256MB chodzi plynnie na high.
Athlon 64 2800+ ,512 MB Geil 400, Ati 9550 128MB - ustawienia na medium ale ze zmniejszonymi detalami otoczenia.
Jestem mile zaskoczony wymaganiami tej gry i wcale nie sa one takie olbrzymie jak to podaje producent…
na moim kompie(jest w podpisie) śmiga bez zacinek co prawda na min. detalach ale śmiga na wyższych nie próbowałem!
To mój sprzęt:
AMD Athlon 2600+ 2,1GHz
GeForce FX5700 256mb
512 Ram Kingstone
Jak myślicie pójdzie??
spoko stary, powinno pójść
niewiem czy mi pójdzie:
celeron 2.2
768 RAM
GeForce FX 5500 256 mb (128bitów)
reezor11 napewno ;]