Sukces już odniosłem, bardzo dobrze zarabiam i mam szczęśliwą rodzinę, nie przesiaduje codziennie całymi dniami i nocami tutaj na forum, tak jak ty stary i samotny Odyńcu, wyjątkiem jest dzisiejszy dzień, kiedy muszę się ciągle tłumaczyć takiemu Odyńcowi jak ty.
PS. co do procka to ja nie napisałem nigdzie, że ruszy tylko że powinien, w oparciu o to co znalazłem na szybko w necie i faktycznie może być tak, że nie ruszy, zadowolony dzikus czy nie ?
Tłumacząc twoje zachowanie według stanu faktycznego: Robię z siebie idiotę w internecie, za nic mam fakty i argumenty innych osób oraz udaję kogoś kim nie jestem. Nieźle.
No tak to wiele zmienia. W takim razie w razie czego zwrócisz tej osobie pieniądze za nietrafiony zakup?
@LORDEK ogarnij tą żenadę, która niewiele wnosi do tematu. Przy okazji wytłumacz autorowi, czemu zasilacz do wymiany i czemu dokupić 4GB RAM i zmienić CPU na FX 83xx.
Ale teraz już wiesz, że nie obsłuży i mimo to dalej polecasz procesor, na podstawie pojedynczej wypowiedzi z forum zagranicznego. Ja wszystko rozumiem, że nie masz bladego pojęcia o sprzęcie i masz trudności z przyswajaniem faktów.