Wyskakujące okienko


(Kojot) #1

Mam Neostrade, Autoconnect i CFosSpeed.

Wszystko działa dobrze, ale kiedy przełączam użytkownika w kompie to wyskakuje mi komunikat czy mam się rozłączyć.

Da się to jakoś wyłączyć??

Co najlepiej wybrać w tym komunikacie "tak" czy "nie" bo cokolwiek bym nie wybrał to i tak AutoConnect się łączy po ponownie po przełączeniu użytkownika.

Mam Windows XP oczywiście :slight_smile:

Może spróbować tego http://tweakxp.com.pl/readarticle.php?article_id=40 ??

Co o tym myślicie??


(Maniooo666) #2

Witam,

Raczej nie, tak musi być.

System Cię pyta, czy chcesz, aby połączenie było aktywne, czy też wolisz je przerwać.

Jak je przerywasz, to po zalogowaniu będzie musiało być ponownie nawiązane.

Nie ma znaczenia.

Jeśli na drugim koncie ktoś chce skorzystać z interentu,

to i tak połączenie zostanie nawiązane, a Twoje zerwane (patrz wyżej), więc w czym problem?


(Kojot) #3

A to http://tweakxp.com.pl/readarticle.php?article_id=40 ??

Co o tym myślisz??

Tam jest napisane, że wyłącza to okno przy połączeniach modemowych, czy w Neostradzie też zadziała??

Mam jeszcze jedno pytanie:

Czy modem Neostrady Sagem Fast 800-840 może być wykorzystany do połączeń modemowych (wybieranie jakiegoś numeru dostępu do internetu)??


(fiesta) #4

Nie może to zupełnie inna technologia wykorzystania łącza telefonicznego.


(Maniooo666) #5

Witam,

Tylko zwróć uwagę, że po prostu masz wybór, czy połączenie zerwać i tyle.

Co do podanego klucza w rejestrze, nie wiem, nie próbowałem.

Ty za to spróbuj i się podziel doświadczeniami. :wink:

Jak działa, to znaczy, że potrafisz sam szukać informacji i nas nie potrzebujesz. :wink:


(Kojot) #6

U mnie podziałało :slight_smile:

Dzięki wam za pomoc maniooo i fiesta :slight_smile: