Wyświetlanie trojkąta z wykrzyknikiem na żółtym tle


(Darom82) #1

Używając systemu windows XP i przeglądarki I nternet E xplorer 8 w na pasku stanu w dolnym rogu wyświetla mi się taki trójkącik z wykrzyknikiem na żóltym tle. Wyświetla mi się on przy otwieraniu stron internetowych i obok pisze pisze "Błąd na stronie".

Czy da się to jakoś naprawić by tak się nie działo i wszystko ładnie działało ? żeby dobrze strony wyświetlało bez tego błędu ?

Poniżej zamieszczam screen jak to wygląda u mnie i bardzo Was prosze o pomoc w tej sprawie.


(Agatonster) #2

Darom82 ,

Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.


(eddie71) #3

Kiedyś używałem IE i taki znaczek też u mnie występował.

Szukałem rozwiązania w necie i częściowo znalazłem.W moim przypadku oznaczał,że nie załadował się jakiś element strony.Nie wpływało to na jakość wyświetlanej strony.

Kliknij przyciskiem myszy (albo tylko najedź kursorem) i może pojawi się komunikat.

Jeżeli nie będzie żadnej reakcji to przyczyną może być niepożądany proces działający w tle niekoniecznie związany z IE.


(Darom82) #4

Kliknąłem na ten czarny trójkąt na żółtym tle w rogu mojej przeglądarki Internet Explorer 8 i wtedy pojawił mi się taki komunikat jak widać poniżej na screenie. Czy może mi ktoś z Was w tym pomóc to naprawić ? :frowning:

żeby tego już nie było :frowning:

bladIE.PNG


(Drobok) #5

To wina autora kodu a nie twoja. Ludzie olewają stare przeglądarki, trzeba się z tym pogodzić i odejść od ie w wypadku xp / zmienić system / przeglądarkę.

Wyłącz debugowanie skryptów http://windows.microsoft.com/pl-PL/wind ... ipt-errors Jednak weź pod uwagę, że to nie jest rozwiązanie problemu.


(Darom82) #6

A jak bez wyłączania debugowania skryptów można inaczej rozwiązać ten problem ?

Żeby to dobrze było. Bo jak wyłącze debugowanie skryptów to zapewne na czymś ucierpie w czasie przeglądania stron www :frowning: