Witam,mam zamiar kupić xboxa premium z HDMI z poprawionym chłodzeniem 65nm. Ale nie wiem jak to sprawdzić w sklepie czy na allegro;/ Wiecie może jak to się sprawdza? Dzięki za pomoc :idea:
z tyłu konsoli pisze data produkcji i patrz czy są z roku 2008, lecz niestety trzeba pudełko otworzyć by móc się dostać do konsoli
A na pudełku nie pisze? w sklepie raczej nie pozwolą na otwarcie pudełka a w allegro tym bardziej tego nie zrobie :roll:
konsola wyprodukowana później niż w 2006 roku posiada poprawione chłodzenie. Szansa, że trafisz na tę starszą jest tak samo wielka jak trafienie 6-tki w totolotka.
Na pudełku też powinno pisać, albo na którejś ze ścianek, albo na spodzie.
i jeszcze jedno czy teraz sie opłaca kupować xboxa 360? Microsoft nie ma w planach lepszej wersji jak np. nie wiem xbox 2 czy coś takiego??
jedynie to jeszcze na pudełku z boku jest naklejka i pisze ile watów ciągnie konsola, to w tych nowych powinno pisać 175W, ja mam tą starszą wersje to u mnie pisze 203W, a o procesorze na pudełku nic nie pisze
następca xbox360- xbox720 ma wyjść dopiero za 4 lata jak powiadał MS to wd mnie warto jest teraz kupić gdyż jest wiele gier, nowe hity np. GTA4, różne rodzaje gatunków który jakiś przypadnie Ci do gustu
A jak gwarancję chcesz podbić?
I taki OT: nie pisze , a jest napisane 
a ja w słowniku znalazłem, że “nie piszę” jest poprawne tylko używane przez niższe warstwy społeczne (oczywiście nie obrażam nikogo mówię co wyczytałem) ;p 
No jak sklep jest konkretny to Ci powiedzą czy to jest ta werjs czy nie.
powiedzą że stara i nie opchną w ogóle?
nikt nie jest tak głupi… możesz sprawdzić tylko ile Watt…
Jeszcze jedno jak przerobie tę konsolkę będą jakieś wadliwe zmiany np. przegrzewanie sie , laser padnie po pół roku czy cos??
W dniu 07.05.2008 , o godzinie 11:18 został dopisany post przez DomiX333
I czy do tej wersji z poprawionym chłodzeniem warto kupić dodatkowy cooler?