XP Antispyware 2010 - chyba jakiś wirus

Witam,mam problem z tym antispywarem, wklejam moje logi . Jestem zupełnie zielony w te klocki. Znalazłem taki wątek i mam nadzieje, że mi pomożecie. Jak możecie napiszcie co mam po kolei robić.

http://www.wklejto.pl/60568 - Trend Micro HijackThis

http://www.wklejto.pl/60567 - OTL Extras

http://www.wklejto.pl/60566 - Też OTL tylko jakiś taki długi

Dzięki za tamte podpowiedzi, ale nie mogłem ich wykorzystać, bo system się w ogóle nie odpalał. Próbowałem włączyć go awaryjnie, ale nie szło nic zrobić. Wkurzyłem się trochę i przy insatlacji windowsa wziąłem napraw system. Na pewno coś na diabła narobiłem. po naprawieniu systemu komputer się odpalił(był strasznie zamulony) i wkleiłem do OTL tego loga - http://wklejto.pl/60694

Takiego loga polecił mi wkleić do OTL Leon$. Zrestartowałem kompa i znowu czarny ekran.

Już dawno bym zformatował ten dysk, ale muszę odzyskać kilka giga dokumentów. Co ja mam teraz zrobić? Proszę pomóżcie ![-o<

patrickloko , popraw logi w poscie zgodnie z tym tematem. Inaczej zostanie usunięty. Zapoznaj się proszę z zasadami pisania na forum.

zasady-wklejania-logow-forum-tytulowania-tematow-t253052.html

Zastosuj Malwarebytes’ Anti-Malware http://cybertrash.pl/Tata/MBAM/Malwarebytes_%20Anti-Malware.html pełny skan - jak coś znajdzie to usuń zaznaczone - pokaż log

:slight_smile:

Nawet system się nie włącza, to jak zrobię scan?

Piszę teraz z innego komputera

Dodane 16.03.2010 (Wt) 19:19

Dobra Leon$, dzięki za wszystko. Zrobiłem jednak format . Sorry za kłopoty.