YouTobe - brak opisu filmów


(Karolpdk) #1

Witam,

Mam taki drobny problem używam przeglądarki K-Meleon i gdy oglądam filmy na YT to nie ma opisu filmu pod filmikiem, sprawdzałem w przeglądarce IE przykładowo i tam jest opis normalnie, co zrobić żeby było poprawnie również w K-Meleonie ; >

Obraz z K-Meleona: http://i54.tinypic.com/4ih56q.jpg

Obraz z IE: http://i56.tinypic.com/10gwhvb.jpg

Wiem, wiem błachostka no ale czasem w tych opisach są zamieszczane dłuższe teksty bardzo przydatne.

:>


(Witkacy75) #2

Witam.

Doinstaluj sobie to: http://get.adobe.com/pl/flashplayer/

Ale lepszym wyborem będzie zmiana na to: http://www.dobreprogramy.pl/Opera,Progr ... 12614.html


(Kaduceusz) #3

Z menu wybierz Edycja > Konfiguracja > Arkusz stylów użytkownika i wklej poniższy kod, zapisz a następnie uruchom ponownie K-Meleona.

@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);


@-moz-document url-prefix(http://www.youtube)

{


.yt-uix-button{ color: #9D9D9D !important; }

.yt-uix-button:hover{ color: #707070!important; }


#watch-description{ width:504px!important}

#watch-views{ width:124px!important;margin-right:3px!important}



*[class="yt-uix-carousel-body"]{float:left!important}

#watch-actions-left{width:176px!important;height:21px!important;padding-right:129px!important}

[class="action-bar-ratings-stats yt-uix-tooltip"]{float:right!important;margin-top:-24px!important}


span[id^="video-thumb"]{float:left!important;margin-right:5px!important;padding:2px!important}

.screen,.count{float:left!important;padding:0px!important;background:transparent!important}


span[class="delete"]{margin-left:-20px!important}

[id="watch-channel-brand-div"]{display:none!important}

html>body>div>div>div>div>div>div>ol>li>a>span[class="title"]{color:white!important}


*[id="browser-upgrade-outer-box"]{display:none!important}

.count{position:relative!important;padding:0px!important;width:10px!important;margin-left:-32px!important;margin-top:50px!important;color:white!important}

}

Na forum temat widnieje jako przyklejony.

Ten kod należy wkleić tylko w K-Meleonie 1.5.x, w 1.6 (Gecko 1.9) wszystko wyświetla się jak należy.