Z wyłączeniem opcji w Sunrise Vista Konfigurator


(Duch123) #1

Wyłączyłem przez niego wszystkie funkcje z działu

większego dostosowania

i zaczęły sie problemy

jak chciałem włączyć bo nie mogłem to więc usunąłem program i ręcznie chciałem włączyć te programy włączyłem te funkcje ale nadal po wyłączeniu kompa te programy są wyłączone i oto komunikat jaki mi wyskakuje

62a1b5451fcca87871314590ecdde34f14313_min.jpg

choć ręcznie włączałem ten program


(Łukasz14) #2

duchu , też miałem ten problem. Komunikat usunąłem przez msconfig wyłączając Windows Defender