grisham83
(G Wilhelmi)
21 Styczeń 2007 16:52
Tak jak w temacie poszukuje sposobu lub programiku uniemożliwiającego wyłączenie programu przez innych użytkowników komputera.
Konkretnie chodzi mi o program emule ,który notorycznie wyłącza mi mój niedorozwinięty brat.Proszę o pomoc.
Złączono Posty : 21.01.2007 (Nie) 18:21
Wyłączenie programu możliwe tylko po podaniu hasła
(w poprzednim poście napisałem tak jakby wogóle niemożna było wyłączać)
lukaszzek
(Gen Salvador)
21 Styczeń 2007 17:24
A nie będzie prościej założyć bratu drugie konto uzytkownika w windowsie?
Odpal komputer na swoim koncie włącz emule, następnie przełącz uzytkownika (NIE wyloguj) i niech sie dzieciak bawi :]
grisham83
(G Wilhelmi)
22 Styczeń 2007 13:53
No stary aż taki dzieciak to on nie jest,łatwo to minąć.
Naprawde nikt nie wymyślił takiego programu ,któryby uniemożliwiał wyłączenie aplikacji bez wcześniej podanego kodu?
lukaszzek
(Gen Salvador)
22 Styczeń 2007 13:57
A gdybyś swój profil zabezpieczył hasłem ? wtedy by nie mógł sie przełączyć do Ciebie zeby wyłaczyć emula (chyba, bo tak nie próbowałem) spróbuj!
zawsze zostaja opcja ostateczna… dogadać sie z bratem zeby nie wyłączał Ci tego emula xD
grisham83
(G Wilhelmi)
22 Styczeń 2007 14:15
To tak jak wygaszacz ustawić na hasło,a mi chodzi o to żeby brat mógł korzystać ze wszystkiego ,ale nie mógł mi wyłączyć emula
lukaszzek
(Gen Salvador)
22 Styczeń 2007 14:26
yy chyba nie zrozumiałeś. właśnie sprawdziłem to co napisałem wcześniej i najlepsze rozwiązanie to załozyć dwa profile w windowsie, na swoje dać hasło, odpalić emula i następnie przełączyc bratu na jego profil, będzie mógł w pełni korzystać z kompa natomiast nic nie zrobi z tym emulem
grisham83
(G Wilhelmi)
23 Styczeń 2007 19:37
No kurde,To ma ktoś inny pomysł?
Złączono Posty : 25.01.2007 (Czw) 20:50
Utworzyłem tak jak proponowałeś mi dwa konta ,moje pytanie może banalne ale jak mam zalogować konto brata nie wylogując swojego?