Zabezpieczneie kontaktu SKYPE przed usunięciem


(Piotrekjunior) #1

Przed usunięciem kontaktu na SKYPE wyskakuje okienko o potwierdzeniu. Ja zaznaczyłem opcje aby wiecej to okienko sie nie pojawiało. No ale oczywiście juz dzisiaj usunąłem sobie kontakt na SKYPE :? I teraz chce włączyc potwierdzenie usunięcia konta na SKYPE :? Tyle że nie wiem jak toz robic :? Możecie mi pomóc ??

A tak na marginesie spytam czy można jakos przywrócić usuniete kontakty :smiley: Dodam iż nie zarchiwizowałem ich :? :oops: