Mam problem z moją przeglądarką a mianowicie, grając w grę przeglądarkową, używając TS3 przeglądarka strasznie muli, czasem działa płynniej a czasem po prostu tak się zacina, że wyrzuca braki odpowiedzi i musze oczekiwać po kilka minut. Używam tylko 2 rzeczy czyli właśnie TS3 i Google Chrome i dzieją się takie rzeczy, nie uruchamiam nawet kolejnych kart, ponieważ muszę długo czekać na załadowanie ich. Na domiar złego svchost zużywa mi 250mb pamięci RAM. Proszę o pomoc. Nawet zoptymalizowałem wszystkie wizualizacje w Win7 ale nawet to nie pomogło.
Odinstaluj DealBulldog Toolbar,DealPly,DealPly (remove only).Pobierz i uruchom jako administrator AdwCleaner https://toolslib.net/downloads/finish/1/ Kliknij Scan i później Cleaning.
Dziękuję, za chwilę wykonam podane czynności, ogólnie nie podoba mi się zużycie mojej pamięci RAM, wiem, że jest to przeżytek - mój notebook. Procesor jednordzeniowy oraz 1gb ramu, tylko najśmieszniejsze jest to, że używam tylko przeglądarki a zużycie pamięci fizycznej idzie do 1gb a także zużycie procesora.