Witam!
Kupiłem w ostatnim czasie Windowsa Vistę Home Premium PL DVD BOX 32BIT. Postanowiłem - zgodnie z instrukcją w pudełku - skorzystać z możliwości zamówienia dodatkowego nośnika z Vistą w wersji 64-bitowej. Udałem się na odpowiednią stronę (http://www.windowsvista.com/1045/OrderMedia) i po przejściu paru kroków pojawiły się wątpliwości.
Dokładnie chodzi o to, że nie wiem, jakie koszty zostaną doliczone do kwoty zamówienia. W pomocy na stronie napisane jest, że do kosztów pobranych z karty kredytowej doliczone są od razu koszty manipulacyjne i padatek. Mimo wszystko zastanawiam się, czy na granicy nie zostaną narzucone jakieś dodatkowe koszty, np. cło. Nie znam się na tym i dlatego pytam, czy ktoś już korzystał z możliwości zamawiania dodatkowego nośnika z wersją 64-bitową i jak to się odbywało. Czy koszty pobierane z karty (wraz z kosztami manipulacyjnymi i podatkiem) zostaną wcześniej wyświetlone i dopiero później (za moją zgodą) pobrane z karty i czy na tym wydawanie pieniędzy się zakończy (np. przy odbiorze paczki nie zostanę obciążony następnymi kosztami, np. cłem).
W dniu 14.07.2008 , o godzinie 0:30 został dopisany post przez gari
Sorka, że dwa posty z kolei, ale odświeżam temat. Spodziewałem się, że na takim forum dostanę odpowiedź.
Przydałaby się pewność, ale widzę, że takiej mieć nie będę miał. Nie chciałbym, żeby mi narzucili jakieś cudownie ogromne cło, że zapłacę drugie tyle. Eh ;/