Zawieszenie konta na allegro

20.01.2009 dostalem wiadomośc od allegro ze moje konto zostalo zawieszone… napisałem pare @ i nie dostalem żadnej sensownej odpowiedzi czy jest szansa aby mi odblokowali czy nie?

A zablokowali mi dlatego, że w mojej aukcji, zalicytował inny członek mojego domu…

Jedyne co dostalem w odpowiedzi to

i od tamtej pory żadnego oddzewu z ich strony…

na pewnoe jest jakaś szansa zeby mi to konto odblokowali, bo przeciez nie tylko ja za pewne złamalem ten regulamin i jest cala masa takich użytkowników… A w końcu każdy użytkownik to jakiś ich tam zysk więc nie wiem czemu tak mnie traktują

Nieważne, że jest masa takich użytkowników. Ty złamałeś Regulamin i są tego konsekwencje. Gdybyś nie wiedział:

Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu

ale wiem ;]

Mam nadzieję że konto zostanie zablokowane.

Bawić to się można w piaskownicy.

może to trochę drastyczne porównanie, ale czy to, że wielu złodziei chodzi wolno oznacza, że tych, co siedzą trzeba wypuścić?

Po prostu załóż drugie konto (co jest dozwolone)

Drogi kolego…to co tobie się przytrafiło niektórzy nazywaja “podbijaniem” wartości aukcji…

Osobiście znam kilka osób , które tak robią by “wyssać” ostatni grosz z naiwnego kupującego…

Tylko nigdy nie robi tego sam wystawiający , gdyż w Allegro nie pracuja idioci i szybko cie sprawdzą

po IP albo PO ADRESIE REJESTRACJI.Zwykle to robia kolesie z sąsiedniej ulicy…

Jest to nie uczciwe ale, tak robią…

ok dzieki

Heh, ja miałęm taką sytuację ze sprzedającym, że wygrałem licytację i gość mi nie chciał sprzedać, tyle że nie było ceny minimalnej! Na dodatek gość mi się przyznał, że nie wie co zrobić bo to jego kumpel wystawił sobie aukcję a nie ma z nim kontaktu! Za takie coś to powinni zawieszać konta od razu :shock: .

• Usprawiedliwiasz się w ten sposób? Pedofil też tak może mówić “no przecież nie tylko ja gwałcę dzieci”. :shock: