Zainstalowałem sobie NFSU2 wczoraj i gram i wiedziałem, że się zawiesi komputer tzn chwilke pogram i sie zawiesza i obraz stoi i miejscu i tylko słychać powtarzanie sięmomentu muzyki. Nic więcej nie można zrobić, tylko zresetować. Dziś sformatowałem dysk i dalej to samo
Długo już to mam i sie zwracam do Was o pomoc, może pomożecie
Podales , ze masz 256 MB a to do NFS przy Windowsie XP jest za malo.
Sama Winda na starcie zabiera 128-160Mb a przy burdelu w systemie jest to tym bardziej normalna sytuacja. Zostaje ci okolo 100Mb…myslisz ze to wystarcza…szczegolnie jesli masz zalaczone Pixel Shaderi i inne bajery graficzne…
Miałem 256 ramu i spokojnie grałem w tę grę, więc to chyba coś innego.
We wszystkich grach masz ten sam problem? Imo te Athlony wytrzymują duże temperatury, u mnie jest prawie 70 stopni i trzyma się jakoś. A może to wina karty graficznej i ewentualnego złego chłodzenia na niej.
Złączono Posta: 14.08.2006 (Pon) 23:21
wojtas91 sprawdź jakie masz temperatury na procku, płycie i w środku obudowy. Może płyta jest uszkodzona?
Patrzyłem na te kondensatory i na żadnym nie widziałem żadnego wycieku - suchutkie.
Więc raczej to nie kondensatory. Dodam też, że mam zbyt małą obudowe do sprzętu. Bo kiedyś zmieniałem płyte główną z 400mHz na tą co teraz 1800+ i jest troszke przymaława ta obudowa.
Może być to ?? Jeżeli nie, to co teraz sprawdzić ??
Złączono Posta: 17.08.2006 (Czw) 13:09
Nagrałem wam filmik, żebyście zobaczyli jaki to jest dźwięk po zawieszeniu:
moj kumpel ma podobny problem mial xp i jak uruchamial jakoms gre to resetowal mu sie komp gdy zmienil system na w2k tego typu anomalie sie nie powtarzaly.