Zdjecia na Naszej-Klasie. Mozilla


(Robcio131) #1

Czemu na Mozilli nie wchodzą mi zdjęcia na naszej-klasie.?

Oraz Proszę o Pomoc z Wątku V

problem-gra-blad-aplikacji-0x746bb439-prosze-szybko-t343188.html


(sla17) #2

Jaki OS? Wersja Mozili? Nie wchodza tzn ze w profilu się nie ładują czy UP nie działa?

Na innych browserach też tak jest?


(Michal1993p) #3

Hej. Dobre pytanie. Musisz zmniejszyć rozmiar zdjęcia. Pewnie zajmuje ono 100%. Możesz ja zmniejszyć za pomocą Painta. Proponuję zmniejszyć do 70%. Teraz już fotki powinny się ładować. Też miałem taki problem. Pozdrawiam :slight_smile:


(Ctr) #4

Zmniejsz programem PhotoFiltre


(Robcio131) #5

nie nie nie rozumiecie mnie chodzi o to że żadne zdjęcia mi nie wchodzą ani moje ani czyjeś żadne. !!

-- Dodane 15.07.2009 (Śr) 20:52 --

a na explorenie normalnie mi działa i na Aresie też mi działało...


(Ctr) #6

aaa. może zainstaluj nową mozillę 3.5


(marcin82) #7

Podczas obsługi http://naszy-klasy.pl/ włącz obsługę java script, flasha (jeśli blokujesz) oraz wyłącz blokowanie przez AdblockPlus.


(Danielm86) #8

Wyłącz wyczkę noscript i adblocka na tej stronie


(roobal) #9

Używaj konkretniejszych określeń, wchodzić to można po schodach o Tobie chodzi o to, że na stronie zdjęcia się nie ładują inaczej nie wyświetlają tak? Zapewne tak, bo u mnie na Firefoksie czasami w ogóle się ta strona nie chce załadować, podczas gdy na Operze wszystko śmiga elegancko. Najprawdopodobniej to wina nie tyle przeglądarki co twórców portalu, widocznie kod strony nie jest odpowiednio dostosowany do różnych przeglądarek ale to tylko moje przypuszczenia, no chyba że jakiś błąd w silniku Gecko.

Pozdrawiam!