Zint. karta muz REALTEK AC'97


(Kocur Buch) #1

pomimo zainstalowania sterownikow nie mam dzwieku , komputer mowi ze wszystko ok i urzadzenie dziala poprawnie glosniki mam na 100% dobrze podlaczone i dzialaja , plyta glowna AS ROCK pomozcie prosze bo juz nie wiem co robic....

Z Gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi,

czekam z niecierpliwoscia

Proszę nie używać w całym poście pogrubionej czcionki i zastosować się do posta sdar'a.

boczi


(sdar) #2

Elnath - witaj na forum :slight_smile:

Chcąc funkcjonować na forum postaraj się od samego początku dostosować do zasad tu panujących. Jedną z nich jest używanie w postach polskiej pisowni. Popraw proszę tytuł i tekst swojego posta.

Myślę, że pomocne Ci będą te linki:

http://rtfm.killfile.pl

oraz

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=75810


(Adarek) #3

Panel sterowania>>> Dżwieki i urzadzenia audio. Sprawdz czy nic nie jest wiciszone.

W tm samym wchodzisz w Zaawansowane i też sprawdzasz.

Jak nie pomaga to:

:arrow: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic ... wi%EAk%F3w

ostatni post.

Złączono Posta : 30.11.2006 (Czw) 7:57

I jest jeszcze takie coś jak :

:arrow: http://forum.dobreprogramy.pl/search.php


(Danielm86) #4
  1. Odłącz głośniki

  2. Wrzuc płytkę i zainstaluj stery na nowo

  3. Jak nie da rady wejdz w menadzera urządzeń i wyszukaj stery ręcznie


(Jariox2130) #5

ja się spotkałem ze po zainstalowaniu zaden głosnik nie gral, bo trzeba przy włączonym kompie odłączyc i podłączyc głosniki wtedy program wykryje głosniki np:płyta gigabyte ds4r :smiley:


(McDracullo) #6

Co to za płyta główna? :stuck_out_tongue: