Zmiana kolejności kont na ekranie logowania

Witam
Z 10tki korzysta na komputerze kilku użytkowników, nie mamy na żadnym z kont hasła. Oczywiście domyślnie system logował się na ostatnio używane konto, ale udało się to pokonać instrukcjami z tej strony:

https://www.download.net.pl/jak-wylaczyc-automatyczne-logowanie-na-ostatnio-uzywane-konto-w-windows-8-81-10/n/7333/

Ale nie to jest problemem. Mianowicie do teraz konta na ekranie logowania były ułożone alfabetycznie i moje konto o nazwie adan2013 było na pierwszym miejscu przez co mogłem łatwo bez zbędnego klikania na durnym 10tkowym ekranie się zalogować (na serio nie rozumiem czemu musieli to tak utrudnić). Teraz magicznie, z niewiadomych przyczyn moje konto wylądowało w połowie listy. Podam przykład na zmyślonych nazwach: Mateusz, adan2013, Robert.

Czy jest jakiś trick, który pozwoli zmienić tą kolejność? Ja korzystam z tego komputera najczęściej i bardzo mi pasowało to pierwsze miejsce.

Pozdrawiam

P.S. Dodam że dezaktywowanie i aktywowanie konta nie zmieniło jego pozycji

Napiszę tutaj dla innych borykających się z tym problemem, ponieważ znalazłem przyczynę zmiany kolejności kont na ekranie logowania. Rozpiszę to w punktach:

1.Użytkownik A zostawia komputer zalogowany na swoim koncie
2.Użytkownik B przełącza się na swoje konto bez wylogowania użytkownika A
3.Użytkownik B wyłącza komputer klikając komunikat ostrzegający o innym zalogowanym użytkowniku
4.Przy następnym uruchomieniu konto B jest na szczycie listy ignorując sortowanie alfabetyczne
5.Proces ten można oczywiście naprawić tą samą techniką

NIE POLECAM STOSOWAĆ SZYBKIEGO PRZEŁĄCZANIA UŻYTKOWNIKÓW W WINDOWSIE 10!