Zmiana procesora czy zmiana całego kompa

Widziałem w tym sklepie :wink: Jeszcze skonsultuje się ze swoim informatykiem co mi zaproponuje :wink: Dobry znajomy jeszcze się obrazi xD Podam mu też tą konfigurację tutaj i zobaczę co powie :slight_smile: Jak kupować części pod kąpa to tylko tak by były cenowo w jednym sklepie by przesyłkę raz zapłacić lub najwyżej 2 razy :wink: Bez sensu w różnych brać i za przesyłkę po 15 zł x razy :wink:

Więc widzisz :wink: Wybrałem najrozsądniejszą płytkę pod każdym względem :wink:

Ps po za tematem chcesz M36 eksluzywna `96 za 3 k kupić ? :smiley: Żartuję :wink: Sprzedać i tak muszę :frowning:

zdecydowanie w jednym, tylko tak żeby cenowo wyszło jak najlepiej. :slight_smile:

Wracam ponownie.
Kwestia jest taka, że na mojej płytce starej mam stare złącza:
VGA / D-SUB
i
COM
Oba są mi bardzo potrzebne. Posiadam sprzęty do pracy i podłączam je za pomocą kabla do tych gniazd i przesyłam dane. To są instrumenty pomiarowe, z geodezji i to z lat 80-90, niektóre z końca lat 90. https://pl.wikipedia.org/wiki/Tachimetr
Taki sprzęt mimo lat nadal kosztuje od 7 do 20 tyś.

Czy są jakieś wtyczki, które by można podłączyć do płyt nowych? Planuję płytę Z370. I teraz będą środki odnośnie utworzenia firmy to i komp bardziej wypasiony xD

Z górnej półki.
Oraz obudowa do 200 zł jakaś. Karta graficzna to osobna kwestia. Nawet 1050 może być. Ja już nie gram zbytnio.