Znika mi Skype przy połączeniu :((( Pomocy!


(Cosmic2) #1

Nie wiem co się dzieje, że Skype znika mi z systemu w momencie kiedy chcę się z kimś połączyć lub jak ktoś chce ze mną. Po prostu Oto co do tej pory zrobiłem:

  1. Zainstalowałem nowsze stery do karty dźwiekowej, wynik to samo.

  2. Zainstalowałem inna kartę dźwiękową, wynik to samo.

  3. Zainstalowałem starszą edycję XP bez servis packa 2, bo pierwotna była z service packiem 2, wynik to samo.

  4. Zainstalowałem Win98 SE, wynik to samo.

Oczywiście ustawienia dźwięku były w porządku, we wszystkich opcjach.

Najgorsze jest to, że komp chodzi idealnie wszystko działa procz Skypa.

A komp jest nastepujący:

Procesor Athlon 1100 Ghz

256 Ram Dimm

Kartra Graficzna GeForce 32 MB

Dziwięk zintegrowany Via i dodatkowo Sound Blaster PCI 128

Czyli spokojnie spełnia wymagania Skype.

Próbowałem z kilkoma wersjami i to samo się dzieje.

CZy jest mozliwe aby zasilacz był odpowiedzialny za stabilną prace Skype?

Bo jedyny mankament w kompie jest to, że mam zasilacz 110 W a nie standardowy 300 W.

Jeżeli będzie istaniał jakaś inna możliwość niż te które opisałem, to będę wdzięczny za pomoc.


(Marek Moskala) #2

Może nacisnąłbyś tą strzałkę przy zegarku i rozsunął listę? A jak nie to zrób ikonkę Skype na pulpicie i klikaj w nią ( na co ci pasek zadań )


(Cosmic2) #3

Dzieki stary za bardzo inteligentna poradę, ale nic nie rozumiesz, jak ja mogę cokolwiek zrobic jak mi Skype się podczas połączenia wyłancza?


(boczi) #4

Po deinstalacji programu przeczyść rejestr, np. programem jv16 PowerTools, zasilacz nader masz słaby :o .