Włanczam Mój komputer po 2 dniach i patrze ubyło 200 MB zrobiłem skan Avastemi Ad-aware 07 i nic… Usonołem tymczasowe pliki internetowe i nic…
Co mam zrobić???
Włanczam Mój komputer po 2 dniach i patrze ubyło 200 MB zrobiłem skan Avastemi Ad-aware 07 i nic… Usonołem tymczasowe pliki internetowe i nic…
Co mam zrobić???
mam włączone przywracanie systemu
A więc się nie dziw skąd brakuje Ci miejsca. Przywracanie Systemowe, zabiera miejsce na dysku. Możesz zmniejszyć ilość miejsca przeznaczonego na nie lub je wyłączyć. Jak w linku wyżej.
Na tej stronie jest pokazane b.dobrze jak wył i włą przywracanie systemu a jak zmniej szyć miejsce na przywracanie systemu???
Analogicznie jak wyłączyć. Ale klikasz w miejsce partycji na której chcesz ograniczyć i wybierasz Ustawienia. A tam zmniejszasz zwiększasz ilość miejsca za pomocą suwaka.
No dobra ostatnie pytanie jak odzyskac te miejsce które zabrało przywracanie systemu??? I będe heppy jak odp
Jak wyłączysz przywracanie to systemu, to wtedy win xp usunie punkty przywracania systemu i zwolni sie miejsce na dysku.
start>programy>akcesoria>narzędzia systemowe>oczyszczanie dysku>wybierz dysk>OK>więcej opcji>i naciśnij oczyść przy pozycji przywracanie systemu>OK
Złączono Posta : 09.07.2007 (Pon) 20:16
start>programy>akcesoria>narzędzia systemowe>oczyszczanie dysku>wybierz dysk>OK>więcej opcji>i naciśnij oczyść przy pozycji przywracanie systemu>OK
tym sposobem usuniesz stare stworzone punkty przywracania systemu