Zostań beta-testerem Gadu-Gadu!

Ja bym się tak tym “byciem testerem - jeeeeeej!” nie podniecał, bo powiem wam, że bycie betatesterem wcale nie jest takie łatwe, super i przyjemne, jak się niektórym wydaje.

lol ziom co ty :stuck_out_tongue: normalnie az mnie oswiecilo jak to przeczytalem :smiley: a jak bylem taki glupi… a tak na marginesie to ja jeszcze mózg uzywam bo go mam …

nom działa juz :slight_smile: ciekawe kiedy daja bete gg 7:)

>Ziom< a kto tu się podnieca??? :roll: My tylko mówimy, że się najprawdopodobniej dostaliśmy :-x I tym co napisałeś to tak jak napisał dary.zary:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

malo tego prawei z krzesla spadlem czytakac wypowiedz lokalnego egeniusza :hahaha:

Czy to było do mnie :rotfl: :clever:

nie to niebylo do Ciebie tylko do naszego lokalnego eugeniusza >ziomka< ktory nas sprowadzil na zeimie bo jak dostalem tego maila to tak sie podjaralem ze hoho :lol: ale tak znalazl sie ktos inteligentniejszy :x kto stwierdzil … szkoda gadac koles jest jakis dziwny :stuck_out_tongue:

Bardzo podobnie pomyślałem :smiley: :smiley: Może jest zazdrosny?? :? :wink:

pewnie tez by chcial dostac 2tony spamu :lol:

Niestety kolego, to zaszczyt dla wybranych :hahaha: :lol:

niewystarczy byc zwyklym ziomkiem :smiley: tzreba byc kims wiecej :lol: zeby zosatc testerem

Tak, trzeba być jednym z najbardziej uzależnionych ludzi od kompa żeby przypadł Ci ten zaszczyt :lol: Krótko mowiąc trzeba mieć to coś :smiley: :smiley:

Dwie tony spamu to nic wielkiego, codziennie dostaje go dwa razy tyle :slight_smile: Wytrzymam spokojnie jeszcze jedną tonę.

Tak całkien na poważnie, to kompletnie nie rozumiem tych sporów. Dla mnie, choć nie jestem wielbicielem GG, to fajna zabawa. Do tego będę miał (przynajmniej mam taką nadzieję) możliwość “współtworzenia” czegoś. Może właśnie to dzięki mnie inni używając kiedyś nie będą się wściekać na błędy które ja może przypadkiem znajdę? Taka możliwość już jest dla mnie warta zainteresowania i naprawdę dziwię się tym wszystkim którzy tak bardzo starają się “obrzydzić” innym zabawę.

Zresztą, na codzień jestem “betatesterem” swoich własnych wynalazków, szczególnie dobrychprogramów i forum + jeszcze mam okazję testować inne dziwolągi stworzone w pracy.

Jakoś nie zauważyłem, że jest to ciężkie, szczególnie gdy się ją lubi.

Ciężko to jest kopać rowy i pracować na budowie czy w kopalni :slight_smile: Na szczęście ja tego robić nie muszę…

P.S. Wcale nie czuję “supermanem” dlatego, że będę się BAWIŁ beta GG.

wlasnie dlatego lisku zglosilem sie do testowania, chce aby gg mialo mniej bledów :slight_smile: i uzywanie tego komunikatora stalo sie przyjemnoscia :smiley:

Ja też głównie dla tego idę, bo mam dość błędów i nie dociągnęć tego komunikatora.

No i to jest właśnie zdrowe podejście do życia, chcesz się zająć czymś pożytecznym to się zajmujesz, nie chcesz to daj sobie spokój i nie psuj humory innym. Niestety nasze społeczeństwo dalej jest pełne malkontentów, ciekawe ile jeszcze potrzeba pokoleń, żeby się to zmieniło? …eh…

Mam tylko nadzieję, że ta beta będzie choć trochę działać, bo ostatnie pady nowego wynalazku http://generacja.gadu-gadu.pl trochę mnie zniechęcają.

dodam tylko tyle od siebie, że na poprzednich stronach zdarzali się więksi eugeniusze ode mnie, którzy się podniecali :stuck_out_tongue: i nie chodziło tu o tych którzy się na mnie rzucili.

i tylko tyle chciałem dodać, koniec - amen.

a dwie tony spamu chętnie bym przyjął, ale na oddzielne konto, bo czytanie ogłoszeń o super viagrze, czy ofercie dostania od milionera 50% jego dorobku jest, nie powiem, całkiem zabawne :smiley:

i dostalem pierwszy spam… zwiazany z genaracja gadu-gadu w ktorym oprocz reklam jest napisane, ze…skontaktuja sie ze mna w pozniejszym terminie w zwiazku ze beta nowego gg… co to znaczy?? jestem przyjety?? !!

To nie jest spam , bo wyraziłeś zgodę na otrzymywanie informacji reklamowych, gdy zajdzie taka potrzeba. Nie myl pojęć. Prawdopodobnie za tydzień podadzą informację, jak testować betę 7.0

no i potem się okaże że betka GG 7.0 będzie w necie dostępna :stuck_out_tongue:

a betatesterzy dostaną “lepszy serwer do ściągania” i bugtrackera :smiley: