u mnie nie było problemów
za taki podpis to bym wcisnął ale inny przycisk ale nie mam takich możliwości
A gdzie jest opcja czysczenia okna z rozmowa
Ee no, nie ma lipy. Jestem pod wrażeniem… Polacy to jednak umieją… :lol:
Mam dwa pytania:
1/ czy mogę po pobraniu pliku dokonać instalacji mając nieodinstalowaną starszą wersję? - może trzeba ją wcześniej odinstalować?
2/ czy pomimo tego, że program jest free to linki są legalne? - można ściągać bez obaw?
W sumie wyszły 4 ale wynikowe - z góry dzięki za odpowiedzi.
1.Tak, Nie nie tzreba odinstalowywac
2.Tak, sa legalne
:o Tomek23 zastanów sie co piszesz perwsze słysze ze przy zmianie wesji GG nalezy numer GG zmieniać
pmyliłem się, no co :?
Każdemu się zdarza.
Stary zmień ten podpis :?
Nie wiem czy się przyzwyczaje :), ale wygląda całkiem nieźle
No tu mnie zaskoczyli…
u mnnie na tym nowym gg nie widac sloneczek;/
Zadna rewelacja z tym nowym gg jesli chodzi o szate graficzna, zobaczymy jak sie nowe gg bedzie sprawdzalo w praktyce
Chłopacy sie postarli… 8)
To jest cos bardzo przewspanialego jeszcze nigdy nie widzialem czegos takiego
Po wstępnym hip hip hura mam mieszane uczucia co do nowej wersji GG. Wiadomo, że to wciąż beta ale wątpie by wprowadzono poważniejsze zmiany.
Dla mnie najważniejsze były 2 dodatki oferowane przez powerGG: klon i inwigilator. O ile klonowanie udaje się zrealizować poprzez ponowne uruchomienie programu o tyle “inwigilator” pozostawia niedosyt. Owszem, można zobaczyć IP rozmówcy, ale już uzyskanie dokładniejszych danych na tej podstawie wymaga kilku kroków… No nie przeczę, że przemawia przeze mnie nieznośne lenistwo, ale przecież wszystkie te bajery mają zaspokoić coraz to większe wymagania :twisted:
Generalnie podoba mi sie GG7. Jest na pewno lepsze i bardziej rozbudowane od wersji 6. Nie używam, także nie wypowiadam się na temat trybu rozmów głosowych i wideokonferencji, jednak niewątpliwie jest to krok na przód.
Mała rzecz, a cieszy, to dodatkowe buźki… choć część wydaje mi się nieco zbyt cukierkowa
PS. Nie wiem natomiast czy coś zmieniono w trybie rozmowy tekstowej wieloosobowej… Bo do tej pory w tej dziedzinie zdecydowanie przważał np. tlen.
Jeśli już mowa o GG, to ja przed paroma dniami, jak byłem jeszcze w domu, zmieniłem tymczasowo (?) GG na Tlena, gdyż po zmianie kompozycji do XP, GG przestało wyświetlać opisy dostępne spod prawego przycisku myszy w trayu (dostępny, zaraz wracam, niewidoczny, ale przede wszystkim aktualnie ustawiony status opisowy). Nie wiem jak w beta10 ma się sprawa, ale pewno prędko nie sprawdzę, gdyż spodobał mi się Tlen, po małym liftingu i skonfigurowaniu
Te nowe GG to zadna rewelacja
wszystko fajnie wygląda tylko, że to wcina sporo ram’u. Na samym starcie zajmuje 21mb :evil: