No widziałem Tlen ale mi sie nie spodobal poprostu juz jestem przyzwyczajony do GG i nie zmienie go na żaden inny
ja też tak mówiłem
w dalszym ciągu darzę go sympatią i mam miłe wspomnienia
ale jak to bywa w związkach - poznałem AQQ :lol:
No widzisz Monczkin jak cos sie sprobuje i ci przypasuje to nie zmienisz tego na nic innego u mnie jest tak z Windowsem XP i GG 7.0
Jeśli odinstaluję poprzednią wersję i zainstaluję wersję 7.0 beta, to nic się nie stanie?
Niby co ma się stać ? :roll:
A czy Power GG będzie współpracowało z GG 7.0?
Jeśli znajdziesz odpowiednie powergg do Gadu-Gadu7.0 to będzie
A wcześniejsze (1.6.3) będzie działało?
U mnie power Project 1.91 (chyba najnowsze) nie działa.
Komunikat:
Nieznana wersja programu
Power Project 2.21 działa z GG 7.0
Wiecie może co ze statusami pionowymi ?? Ani wtyczka “Statusek”, ani ręczne wpisywanie znaku | nie działa :?
I bardzo dobrze. W końcu nie będzie tej funkcji. :?
a ja proponuję zgłaszać te błędy do odpowiednich osób - czytaj Twórców GG.
Skoro jesteście użytkownikami GG, to macie możliwość wyrażenia tych problemów na stronie społeczności GG, a także bezpośrednio na stronie GG przy pomocy formularza. Myślę, że dzięki temu błędy - prędzej czy później - zostaną poprawione.
Jak dla kogo…
Ale to chyba nie błąd bo twórcy celowo wyeliminowali funkcje pionowych statusów. Pytam się Was czy jest jakaś inna możliwość może nowa wtyczka do Power Project ??
Dla osób, które używają komunikatora do rozmów, a nie głupich (według mnie zabaw). Pomyśl, jak irytujące jest to dla innych osób, jak im jakiś durny opis zabiera pół ekranu. Wiem, wiem, to jest modne.
Niech sobie wyłączą pokazywanie statusów pod kontaktami w opcjach programu :!:
tym samym można powiedzieć - niech inni przestaną używać “****” opcji
Dla jednego imb… :x nikt nie będzie pozbawiał się możliwości czytania opisów ludzi normalnych. Ja również się cieszę, że zlikwidowano tego buga…
Ja osobom z mojej listy postawiłem swego czasu sprawę jasno: Twój podpis będzie miał więcej niz 2 linijki = wylatujesz z mojej listy na czas nieokreślony.
jakie są wymagania sprzetowe gg7?
Twierdzisz, że ludzie ustawiający pionowy status są nienormalni?? :? :? :?
Chyba się boicie, że spalicie za dużo kalorii ruszając palcem w roller na myszce…
A zresztą, może skończmy ten temat, bo on do niczego nie prowadzi… Każdy z nas ma inne zdanie i będzie sie go trzymał.