Jak wyżej, net chodzi wolniej, strony ładują się w jakieś 30 sek a nie od razu, notatnik włącza się po jakiejś minucie od kliknięcia :evil: Ogólnie długo się komp włącza i wolniej działa. Proszę o sprawdzenie loga z HJT:
P.S od jakiś 4 miesięcy nie mogę odtwarzać filmów na kompie, obojętnie czy avi czy rmvb czy cokolwiek. Mam najnowsze Klite i best playera, all playera, vlc i nic. Dźwięk idzie a obrazu nie ma i odtwarzacz się zawiesza… Już pisałem o tym na forum ale nikt nie pomógł może teraz znajdzie ktoś rozwiązanie… Stery mam sprzed 2 tyg.
Dr.WEB usunął mi coś ale nie mam raportu. Odinstalowałem kodeki i stery zainstalowałem na nowo i nic. Dalej to samo, nie wiem czy karta jest uszkodzona ? Bo jak odinstaluje stary i nie zaistaluje żadnych to obraz przy przewijaniu klatkuje ale filmy mogę oglądać ale się tną na całym ekranie… Mam kartę Radeon 9600 PRO
Zainstalowałem stare stery sprzed 3 lat od Radeona 9200 którego miałem przedtem i żadnej zmiany poza uciążliwym dodawaniem Nvidia nForce RAID coś tam i Nvidia Network Bus. Co chwile po włączeniu kompa pojawie się dodawanie tego sprzętu i nie mogę go zainstalować bo muszę jakąś płytę włożyć…