N97 mini miała moja dziewczyna i pozbyła się tego dziadostwa po tygodniu czasu…telefon wolny jak żółw, bateria nie trzymała nawet 24 godzin a nie używała go wcale dużo…strasznie szybki i duży spadek wartości tego telefonu…zauważ że na allegro mały popyt jest na ten telefon…ciężko było tego dziadostwa się pozbyć ale jak już się pozbyła to musiała sprzedać za pół ceny tego co kupiła…bo nikt nie chciał od niej odkupić a telefon jak mówię był nowy miał tydzień…delikatny ryski na tej obwódce wokół telefonu…(bo strasznie szybko się ona rysowała…)
Prawdę mówiąc przeglądałem wiele for, recenzji i testów i nigdzie nie spotkałem się żeby ktoś narzekał aż tak… Na allegro n97 mini chodzi za ponad 1000zł. więc za ile Twoja dziewczyna sprzedała?
Jeżeli chcesz N97…to bierz normalną bez mini…ma mocniejszy procek i bodajże więcej ramu… więc podejrzewam że chodziłby szybciej… Moja dziewczyna kupiła za 1299 w Euro RTV a sprzedała za 600 …praktycznie za pół ceny…bo nikt kupić nie chciał… Zauważ że te po 1000 zł nikt nie kupuje…(najwięcej ofert przy niewiele ponad 800 zł ale jak wejdziesz w aukcje to zobaczysz ze najwiecej licytowało za 6xx zł pozniej nagła rozpiętość do 8xx więc może ktoś podbijać aukcję…) Nokia N900 też jest fajna tylko musiałbyś dołożyć tak ze 200 zł…:\ jakbyś chciał ciu dołożyć ciekawą propozycją są też
blackberrystorm , dziwne to co piszesz, że Nokia N97 ma mocniejszy procesor niż N97mini - wszystkie źródła podają, że to ten same procesor… z tego co widzę, to mini ma mniej pamięci ROM - 8GB natomiast zwykła N97 miała 32GB. Obie wersje mają tyle samo Ramu 128MB.
Nokia N900 fajna, ale niestety oparta na linuxie a ja chcę na Symbianie (przyzwyczajenie).
fakt mój błąd…różnice polegają tylko na kilku rzeczach… http://pl.wikipedia.org/wiki/Nokia_N97_mini jednak nie zmienia to faktu że n97 mini chodzi jak żółw…Zreszta co ja bedę pisał…najlepiej idź do sklepu i poproś żeby Tobie ją pokazali…wtedy sam ocenisz że niestety prędkość tego telefonu + dotyk w nim jest tragiczny…Wybór należy do ciebie ale ja nie zdecydowałbym się osobiście na symbiana dziś…to bardzo już mułowaty system i znacznie odstający od reszty… choćby nawet pulpitem gdzie nawet tapety nie widać dobrze… http://static0.blip.pl/user_generated/u … 534787.jpg takl wygląda jak jest złożony telefon ale jak go rozłożymy jest jeszcze gorzej…