mam takie pytanie - nie wiem czy tu czy w innym dziale ale nie bijcie sorki jestem na tym forum pierwszy raz
problem mam taki że chce zaktualizować sterowniki do karty nvidia geforce 7050 PV / nvidia nforce 630a po to żebym miał więcej niż 4 FPS w grze skyrim
mam już pobrane najnowsze sterowniki ale trzeba by usunąć stare :d
i tak zrobiłem przez dodawanie lub usuwanie programów w panelu sterowania i coś się usunęło nie mam większego pojęcia co (;d) ale pozycja nvidia drivers nadal jest mimo że ją próbowałem usunąć
teraz jak próbuje jeszcze raz to pisze że spowoduje to usunięcie nvidia display driver i nie mam pojęcia czy czegoś przy okazji nie zepsuje jak to czasami bywało (prosze sie nie śmiać :D)
a więc moje pytanie - co teraz powinienem zrobić? zainstalować nowe czy usunąć to co zostało czy jeszcze co innego
Koledzy prawdopodobnie chcieli powiedzieć, że: aktualizacja sterowników do karty graficznej nic nie uda, ale możesz spróbować. Może to spowodować, że: 1) nic się nie zmieni, 2) zauważysz zmianę na plus, 3) nowa wersja sterowników zacznie powodować problemy i będziesz musiał wrócić do starszej wersji. W ostatnim przypadku przydatny może okazać się tryb awaryjny, na temat którego możesz poczytać sobie tutaj: [http://www.searchengines.pl/Nie-moge-us … __p__25590](http://www.searchengines.pl/Nie-moge-usunac-wirusow-i-spyware-t12510.html/pageview findpost p 25590). Nie wiem też czy przed instalacją nowych sterowników należy usuwać stare, ale jeżeli tak, to być może ta metoda przyda Ci się: deinstalacja-sterownikow-kodekow-t76390.html?hilit=driver
znalazłem troche czasu na próbę wyrzucenia resztek sterów karty graficznej ale pojawił się pewien problem jak wciskam f8 po teście biosa to pojawia mi się niebieska tabelka “select boost” i nie wiem zbytnio co mam robić
Spróbó nacisnąć klawisz f5. Jakbyś poczytał na stronach gdzie podali koledzy wyżej linki to na jednym z nich jest właśnie jak nie f8 to prawdopodobnie f5 i taki klawsz uruchamiania trybu awaryjnego dotyczy starszych kompów. Wybierz zwykły tryb awaryjny jak wejdziesz i dalej to koledzy ładnie opisali jak dalej działać. Powodzenia. =D> .