Myślę, że mi pomożecie, otóż dziś mi komp zaczął wariować, wylogowywało mnie co chwile, zrobiłem skan combofix, coś nie tak jest z plikiem lsass.exe, myslałem ze combo go skasuje ale nadal jest.
Aha, mam jeszcze 1 problem, otóż zainstalowałem sobie bricopack-vista-inspirat-ultimate-2-crystalxp
I tera odinstalowałem i np, ikonki folderów, itp. zostały taki jakw tej łatce zainstalowanej a nie powróciły do poprzedniego stanu;/ To chyba nic przecież tkaiego ale chciałbym wszystko tak jak było ;/
,Aha, mam jeszcze 1 problem, otóż zainstalowałem sobie bricopack-vista-inspirat-ultimate-2-crystalxp
I tera odinstalowałem i np, ikonki folderów, itp. zostały taki jakw tej łatce zainstalowanej a nie powróciły do poprzedniego stanu;/ To chyba nic przecież tkaiego ale chciałbym wszystko tak jak było".
Również miałem ten sam program - pomógł dopiero format i instalacja nowego systemu.
Jeżeli miałeś wcześniej zapisany punkt przywracania systemu to jeszcze możesz ,przywrócić".
Dodatkowo przeczyść dokładnie komputer programami np. CCleanerem i Eusing Free Registry Cleanerem : viewtopic.php?f=16&t=254087